Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Fredag kvart över fem.

Fredag kvart över fem.

Förlagsband. Boken visar vardagen, avlyssnad och fotografiskt kommenterad i en serie dialoger och bilder. Upplaga 1:1, Uppsala Publishing House 1999, 79 sidor. 23x21,5 cm. Porto 39 kr med postens gulvita b-postkartong i oktober 2013 tillkommer inom Sverige, reservation för framtida portohöjningar.

Nära nyskick. (v10)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9170051747
Titel
Fredag kvart över fem
Författare
Martin Landahl
Förlag
Uppsala Publishing House/Konsultförlaget
Utgivningsår
1999
Omfång
80 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Fredag kvart över fem och helgen ropar på dig. Mat ska handlas, biljetter bokas, systemet besökas. Den gångna arbetsveckan sitter kvar som ett avtryck; en rodnad som börjar tona bort.Du jäktar för att hinna hem i tid, för att hinna koppla av. Och när du står där, i trängseln,  ringer mobiltelefonen, och de flesta runt omkring kan inte undgå att höra dina alldeles privata ord. Men det finns en periferi, eller är det kanske ett centrum? - utkanterna, villaträdgårdarna, förorterna. Här är livet också inriktat mot helgen, även om man inte ägnar sig åt köande och konsumtion. Någon ropas in till ett teveprogram. Föräldrar samtalar vid en sandlåda. En pojke spelar fotboll med sig själv. I flera år har Martin Landahl avlyssnat våra vardagssamtal - i synnerhet under fredagens rusning - och antecknat vad han hört. Kristjan Aunver har sedan tonsatt texterna med sina fotografier. Fredag kvart över fem visar vardagen, avlyssnad och fotografiskt kommenterad i en serie dialoger och bilder.