Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Väder, vind & livets allvar : en brevväxling

Väder, vind & livets allvar : en brevväxling

Inbunden bok Cordia. 2005. 230 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Ägaretikett. Känns oläst..................// // 230 sidor, en brevväxling mellan de två författarna där det vardagliga och humoristiska lyser igenom med iakttagelser av naturens växlingar, notiser om vad som hänt i deras liv sen sist, anekdoter och berättelser.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9170853045
Titel
Väder, vind & livets allvar : en brevväxling
Författare
Martin Lönnebo - Tomas Sjödin
Förlag
Cordia
Utgivningsår
2005
Omfång
230 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
385 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det hela började med ett fotografi som i åtta år hängt ovanför skrivbordet i Tomas Sjödins arbetsrum i Säve. Bilden föreställer Martin Lönnebo och hans son Jonas. Med utgångspunkt från denna bild skriver Tomas sitt första brev till Martin med frågan om han skulle vilja sätta ord till den tysta berättelsen som i bilden avtecknar hundradelen av en sekund, men som också är en lång historia av både glädje och sorg, mörker och ljus. Martins brevsvar blir inledningen till ett halvårslångt samtal mellan två goda vänner. De möts i erfarenheten av att leva med funktionshindrade barn ? ett öde som blivit deras gemensamma lott. Men som alla goda samtal för tankarna om livets villkor och gränser vidare till andra ämnen: den egna livshistorien, arbetet, vänskapen och tron. Genom hela brevväxlingen lyser det vardagliga och humoristiska igenom med iakttagelser av naturens växlingar, notiser om vad som hänt i deras liv sen sist, anekdoter och berättelser. Resultatet har blivit en bok som på samma gång är djupt personlig och ändå mycket allmängiltig då de frågor författarna samtalar om berör oss alla. Tomas Sjödin är författare, skribent och krönikör i ett flertal tidningar och en uppskattad föredragshållare. Martin Lönnebo är biskop emeritus i Linköpingsstift och författare till ett flertal böcker.