Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt om näringslära

Allt om näringslära

Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2006. 144 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - vänder sig till alla som vill lära sig mer om det spännande ämnet näringslära: till dig som vill veta hur maten du äter påverkar och fungerar i din kropp och till dig som vill kunna hjälpa både dig själv och andra till en bättre kosthållning. Här förklaras utförligt hur vi är uppbyggda, hur matsmältningen går till, vad energi är och hur näringsämnen som protein, fetter och kolhydrater används av kroppen. Dessutom finns kapitel med allt ifrån hur mycket av de olika vitaminerna vi behöver och hur den mat vi äter kan påverka olika sjukdomar till dagens trenddieter.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185225644
Titel
Allt om näringslära
Författare
Brunnberg, Martin
Förlag
Fitnessförlaget
Utgivningsår
2006
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Näringslära när den är som bäst! Allt om näringslära vänder sig till alla som vill lära sig mer om det spännande ämnet näringslära: till dig som vill veta hur maten du äter påverkar och fungerar i din kropp och till dig som vill kunna hjälpa både dig själv och andra till en bättre kosthållning.     Här förklaras utförligt hur vi är uppbyggda, hur matsmältningen går till, vad energi är och hur näringsämnen som protein, fetter och kolhydrater används av kroppen. Dessutom finns kapitel med allt ifrån hur mycket av de olika vitaminerna vi behöver och hur den mat vi äter kan påverka olika sjukdomar till dagens trenddieter. Allt skrivet på ett intressant och informativt sätt.     Boken kan användas som ett uppslagsverk men även läsas från pärm till pärm. Den passar för den intresserade hemma i soffhörnet men kan också fungera som kurslitteratur i näringslära.     Martin Brunnberg är näringsfysiolog med lång erfarenhet av personlig rådgivning, utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Han är verksamhetschef för Paulúns näringscenter, men figurerar också ofta i press och på radio som näringsexpert. Han har tidigare skrivit boken För hjärtats skull och är även medförfattare i Fitnessförlagets antologi Modern näringslära.