Mexikanska kokboken .En praktisk guide i konsten att laga het och läcker mexikansk mat
Inbunden bok. Parragon. 2009. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Det mexikanska köket är omväxlande och spännande, en blandning av olika matkulturer. Sitt ursprung har det i de gamla indianska civilisationerna och därefter har det påverkats framför allt av den kokkonst som följde med de spanska erövrarna. Tortillas, bönor och chili hör till basingredienserna. I boken får du veta hur man av tortillas tillagar utsökta tacos, burritos och tostadas, och av det stora utbudet chilifrukter lär du dig att göra aptitretande salsor.
Det mexikanska köket, där det mesta kan blandas med gott resultat, består av en samling olika kök och matvanor som är populära över hela världen. Mexikanska kokboken innehåller de allra bästa recepten, och ditt kök kommer att fyllas med de underbaraste dofter när du börjar laga äkta mexikansk mat.
Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. Format 28x22,5 cm. Språk: Svenska. Absolut nyskick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9781407562247
- Titel
- Mexikanska kokboken : en praktisk guide i konsten att laga het och läcker mexikansk mat
- Författare
- Spieler, Marlena - Appelgren, Marie - Ericsson, Anna
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1104 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare illustratörer: Andrews, Anna
Ytterligare översättare: Appelgren, Anne Marie
Ytterligare översättare: Ericsson, Anna