Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
En ny medvetenhet i en ny tid : [nyckeln till livsgåtan finns inom dig själv] / Alexander J. Markus.

En ny medvetenhet i en ny tid : [nyckeln till livsgåtan finns inom dig själv] / Alexander J. Markus.

Inbunden bok Publicerad: Åkersberga : Caduceus, Tillverkad: Finland. Svenska uppl. 1995. 513, [2] sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Alternativa trosåskådningar; Religion; Religionsbildningar Moderna; New-age- .. [ A.M., född i Ungern 1939, är sedan 1956 verksam i Sverige. Han hävdar, på ett anspråksfullt sätt, att han besitter svaren på de världsgåtor som människor ställt i årtusenden. Här lägger han fram sin lära, ett slags nygnosticism, som bygger på västerländsk naturvetenskap och traditionella österländska religiösa föreställningar. Boken är typisk för den euro-amerikanska New-age-rörelsen vid 1900-talets slut.] . Kartonnage, Illustrerad . Nära nyskick . Mått 23 x 17 x 4,5 cm. Vikt 1170g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9197197734
Titel
En ny medvetenhet i en ny tid : nyckeln till livsgåtan finns inom dig själv
Författare
Alexander J Markus
Förlag
Caduceus
Utgivningsår
1995
Omfång
516 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 38 mm
Vikt
1019 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En omarbetad upplaga (ca. 40% nytt material) av Från barbarstadiet till supermedvetande som sålts i 10 000 exemplar i Sverige. En ny medvetenhet i en ny tid är boken som ger svaren på de avgörande livsfrågorna och som förklarar hur vi själva är ansvariga för hur våra liv gestaltar sig och för vår utveckling mot "mänsklighet". Det ständigt närvarande självhävdelsebehov och därav följande destruktiva beteende som vår civilization uppvisar leder till att vår jord inte längre kommer att kunna upprätthålla de nödvändiga livsbetingelserna för oss. Denna bok förklarar inte bara vilka mekanismer som ligger bakom detta beteende, utan anvisar också den enda framkomliga vägen att bryta utvecklingen. Vi måste lära oss en kärleksfull, ödmjuk och måttfull hållning till vår jord och andra levande väsen. Här förklaras också kosmos uppbyggnad och hur ursprungsenergin med sitt ofattliga frekvensomfång formar och besjälar även andra täthetsnivåer än vår tredimensionella värld.