-
BAKA BRÖD – Enkla recept för stora och små
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 108 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – Obetydliga små märken på pärmarna. – Stort format, ca 23x30 cm! – Se fler bilder! ––
Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249620
- Titel
- Baka bröd : enkla recept för stora och små
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 300 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.
Bonnier Fakta 9789174249620 -
BAKA MED BANDELL
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Massolit Förlag. 2015. 139 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Alisa Bandell har älskat att baka och laga mat hemma i familjens kök ända sedan hon var liten. Nu har hon gjort en egen personlig och färgstark bakbok av sin hobby. Projektet startade som ett gymnasiearbete inför stu läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785382
- Titel
- Baka med Bandell
- Författare
- Alisa Bandell
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 764 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alisa Bandell har älskat att baka och laga mat hemma i familjens kök ända sedan hon var liten. Nu har hon gjort en egen personlig och färgstark bakbok av sin hobby. Projektet startade som ett gymnasiearbete inför studentexamen och Alisa har gjort allting själv: skapat recepten, skrivit texterna, illustrerat, fotograferat och formgivit. Här delar hon med sig av ett femtiotal recept, alltifrån syrlig Key Lime Pie till krämig chokladfondant. Inspirationen till recepten har Alisa bland annat hämtat från resor och vistelser i olika länder med familjen. Förutom att experimentera i köket, är just resor och teater ett stort intresse. Mellan recepten tipsar hon även om musik, filmer, pjäser och böcker.
–– FÖRLAGSNY! – Massolit Förlag 9789187785382 -
BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 2015. 127 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. hörnmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Aldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd!
• I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikern läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785207
- Titel
- Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Massolit Förlag 9789187785207 -
BRÖD & KAFFEBRÖD – Baka på riktigt med Jan He...
Inbunden bok. Norstedts. 2010. 240 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Jan Hedh samlat recept på klassiker och mer okända brödtyper, svenska och utländska, i ett praktverk som doftar nybakat; ett 80-tal bröd och knäckebröd, och nästan lika många kaffebröd.
• Här förmedlar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029122
- Titel
- Bröd & kaffebröd : baka på riktigt med Jan Hedh
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 225 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1379 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Nybakat bröd till frukost, lunch och middag borde vara en rättighet i den mänskliga tillvaron!
Bevare oss för bröd i plastpåsar med konserveringsmedel och tillsatser, bröd ska vara färskt och nybakat, det är då det är som bäst och smakar som det ska!"
I dag finns det inte ett bageri i varje hörn som det gjorde förr, och i takt med att vi mer och mer börjar ifrågasätta vad stormarknadsbrödet och andra matvaror innehåller har brödbakandet hemma fått en renässans. Jan Hedhs Bröd & kaffebröd gjorde succé när den kom förra året. Nu ges den ut i kartonnageupplaga.
Återigen har Jan Hedh samlat recept på klassiker och mer okända brödtyper, svenska och utländska, i ett praktverk som doftar nybakat; ett åttiotal bröd och knäckebröd, och nästan lika många sorters kaffebröd.
Här förmedlar han sin kärlek till konsistenser, dofter och texturer; lika sinnligt som han beskriver hur härligt ett wienerbröd smälter i munnen, lika fördömande är han mot allt som inte är äkta vara. Han skräder inte orden i sina omdömen om det industritillverkade och konstgjorda: "… den smörja som kallas för vaniljkräm på många ställen och är kallrörd med modifierad stärkelse och vanillin och en massa andra hokus pokus-ingredienser som inte har ett dugg att göra med riktigt kokt vaniljkräm."
Inspirerad av sin barndoms bakverk, resor och möten med berömda bagare strör han anekdoter omkring sig om bakverk han njutit genom livet. Här möter vi en Jan Hedh på gott humör och med härlig humor: "Italienskt bigabröd passar till all mat utom till surströmming, där jag vill ha norrländskt tunnbröd och snaps och kall öl."
Norstedts 9789113029122 -
101 BRÖD du måste baka innan du dör
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Stevali. 2014. 239 sidor.
Nyskick. – HELT FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Med denna bok vill vi förmedla glädjen i att bjuda på färskt bröd bakat i egen ugn. Bröd är basföda och livsviktigt för många runt om ivärlden. • Boken visar på flera länders brödkultur i många varierande former och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287634
- Titel
- 101 bröd du måste baka innan du dör
- Författare
- Törnblom, Marie
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 153 x 224 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges bästa bok om Matbröd 2014 enligt Måltidsakademin i Grythyttan. Juryns motivering:
"Doften av nybakat bröd sprider kärlek och omtanke. Här finns kornbröd från Norrland, rågbröd från skåne och invandrade bröd från när och fjärran. Marie och Leif Törnblom förmedlar stort kunnande i recept och bild"
Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt än
doften av nybakat bröd? Med denna bok vill vi förmedla
glädjen i att bjuda på färskt bröd bakat i egen ugn.
Bröd är basföda och livsviktigt för många runt om i
världen. Den här boken visar på flera länders brödkultur
i många varierande former och smaker.
Här ges recept på både vanliga och lite speciella bröd,
några enkla och andra med mer tidskrävande bakning.
Det gemensamma är att det är väl värt mödan. Att få
känna den elastiska och formbara degen mot mjölade
händer är sinnligt! Vilken härlig belöning att sedan njuta
av det nybakade brödet med lite smör!
Till många av recepten ges tips om varierande
utbakning, smaksättning och vad som är extra gott att
servera tillsammans med just det brödet. Vissa bröd ska
mogna några dagar medan andra bäst äts nygräddade
och ljumma. Några gräddas på spisen, en del ska kokas
och de flesta gräddas i ugn. Att baka sitt eget bröd är
lustfyllt, rustikt och rogivande. Brödbakets härliga dofter
och smaker kittlar alla våra sinnen!
Marie Törnblom är matskribent med många års erfarenhet som
matkreatör och stylist. Hon har skrivit flera böcker och medverkar
flitigt i våra dags-, vecko- och mattidningar med spännande recept,
artiklar och vackra arrangemang. Leif Törnblom har fotograferat
bilderna i boken.
–– FÖRLAGSNY! – Stevali 9789186287634 -
BAKA – Lite glammigare, lite roligare
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2013. 134 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst men med lätt ytslitage på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Josephine Palm, en av finalisterna i populära tevese läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439752
- Titel
- Baka : lite glammigare, lite roligare
- Författare
- Josephine Palm
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Josephine Palm, en av finalisterna i populära teveserien Hela Sverige bakar, har i Baka med glamour samlat sina bästa och lyxigaste recept. Lite glamour i bakningen kan ge det där lilla extra utan att det behöver bli svårt eller krångligt. Bara roligt och festligt!
Ica Bokförlag 9789153439752 -
BAKA ENKLA BRÖD – Frallor, limpor, vetebröd,...
Inbunden bok. Expressen. 2016. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Det är snabba röra-ihop-bröd som inte behöver jäsa, härliga frukostfrallor, bröd till sommarens utflykter och en vetekrans som du snabbt rör ihop om du får oväntat besök. För det ska vara roligt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198205497
- Titel
- Baka enkla bröd : frallor, limpor, vetebröd, knäcke
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 275 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är snabba röra-ihop-bröd som inte behöver
jäsa, härliga frukostfrallor, bröd till sommarens
utflykter och en vetekrans som du snabbt rör ihop
om du får oväntat besök. För det ska vara roligt
och avkopplande att baka. Hellre baka
ett enkelt bröd än inget bröd alls!
Expressen 9789198205497 -
BAKA MED FRUKT & GRÖNT – En glutenfri blandni...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bladh by Bladh. 2021. 143 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Baka med frukt och grönt en glutenfri blandning av sött och salt är bakboken för den som vill lära sig mer om hälsosam bakning på naturliga råvaror. Det går nämligen alldeles utmärkt att baka både fantastiskt gott o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188917515
- Titel
- Baka med frukt & grönt : en glutenfri blandning av sött och salt
- Författare
- Höglund, Birgitta
- Förlag
- Bladh by Bladh
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 250 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka med frukt och grönt en glutenfri blandning av sött och salt är bakboken för den som vill lära sig mer om hälsosam bakning på naturliga råvaror. Det går nämligen alldeles utmärkt att baka både fantastiskt gott och samtidigt nyttigare! Boken är fylld med recept på glutenfria och sockerfria bakverk, såväl söta som salta läckerheter. Helt naturligt njutbara småkakor och bollar, tårtor och bakelser, matbröd, pajer, piroger och kex. Recepten har fått sin sötma från torkad eller färsk frukt och bär, många är smaksatta med grönsaker och örter. Läsaren får lära sig ett helt nytt sätt att baka, vetemjölet har bytts ut mot mandelmjöl, frön och nötter, bovetemjöl, kokosmjöl och havregryn. Det vita sockret har fått ge plats åt den naturliga sötman från till exempel dadlar, aprikoser, fikon, äpplen, päron, bananer, blåbär, hallon och vanilj. De 49 glutenfria bakverken med smaker från naturen är alla vegetariska och så långt det är möjligt anpassade även för den som vill äta mjölkfritt. Liksom i sin förra kokbok Gröna, sköna tillbehör är det receptkreatören Birgitta Höglund som står bakom kameran, hon har här tagit med sig alla bakverk ut i den vackra skärgårdsnaturen och till blommande trädgårdar runtom Stockholm. UR INNEHÅLLET: Birgittas tankar kring glutenfri bakningNaturlig sötma eller sötningsmedel? Matnyttiga baktipsSöta bollar, tryfflar och småkakor bakade utan ugnMjuka kakor, bullar och pajer Tårtor och bakelserMatiga bakverk till picknickkorgenMustiga matbrödSalta kex och smakfulla tilltugg Om författaren: Birgitta Höglund är matbloggare och författare till de populära kokböckerna Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv och Låt bönor förändra ditt liv - kokboken. Det här är hennes sjunde kokbok, varav tre givits ut i USA, en i Norge och en i Finland.
–– FÖRLAGSNY! –– Bladh by Bladh 9789188917515 -
BAKA MED GODIS
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 112 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Vill du bjuda på något extra smaskigt till eftermiddagsfikat, som garanterat går hem hos både vuxna och barn? Då är det i Baka med godis du ska leta.
• Här hittar du kladdkakecookies med nutella och go läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245493
- Titel
- Baka med godis
- Författare
- Warsén, Jenny
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 230 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 531 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vill du bjuda på något extra smaskigt till eftermiddagsfikat, som garanterat går hem hos både vuxna och barn? Då är det i Baka med godis du ska leta.Här hittar du kladdkakecookies med nutella och godis, brownies med kolasås och karamelliserade popcorn, chokladbollar med nutella, kolabitar, kladdkaka med center, moussecheesecake med mjölkchoklad, paj med daim och citrongrädde och mycket mer.På jakt efter en godisboostad dessert? Vad sägs om randig godispannacotta eller mintpannacotta med polkaströssel? Eller glass med non stop och citronglass med lakritsrippel?I Baka med godis är recepten enkla, och ger snabba resultat. Perfekt när barnen vill vara med och hjälpa till!Med lite godis i smeten eller degen blir det färdiga resultatet helt enkelt dubbelt så gott!
Bonnier Fakta 9789174245493 -
BAKA – Lite glammigare, lite roligare
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Ica Bokförlag. 2013. 134 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! ––
Josephine Palm, en av finalisterna i populära teveserien Hela Sverige bakar, har i Baka med glamour samlat sina bästa och lyxigaste recept.
• Lite glamour i bakningen kan ge det där lilla extra utan att det behö läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439752
- Titel
- Baka : lite glammigare, lite roligare
- Författare
- Josephine Palm
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Josephine Palm, en av finalisterna i populära teveserien Hela Sverige bakar, har i Baka med glamour samlat sina bästa och lyxigaste recept. Lite glamour i bakningen kan ge det där lilla extra utan att det behöver bli svårt eller krångligt. Bara roligt och festligt!
– FÖRLAGSNY! – Ica Bokförlag 9789153439752 -
Baka med godis LAKRITS & CHOKLAD
Inbunden bok. Expressen. 1 uppl. 2016. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! – Obet. ytmärken på omslaget. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479006
- Titel
- Baka med godis, lakrits & choklad
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 275 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med lakrits, choklad och godis, kan det bli annat än gott? I den här nya boken får du en mängd recept på kakor, tårtor, cheesecakes, glass och desserter som gör att du kan njuta ännu mer av dina favoritsmaker. Lakrits- och chokladdrottningen Elisabeth Johansson delar med sig av sina allra ljuvligaste recept.
Ytterligare författare: Johansson, Elisabeth
Ytterligare fotografer: Kleinschmidt, Wolfgang
Ytterligare designers: Frank, Lena
Expressen 1 9789188479006
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn