Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Projekt månskära

Projekt månskära

Inbunden bok Damm förlag. 1 uppl. 2005. 111 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Amy och hennes mor befinner sig i hennes födelsestad Washington. Därifrån flydde de en gång från organisationen projekt Månskära. De roar sig i staden men plötsligt får Amys mamma syn på en av guiderna och hon blir likblek. Amy förstår, att hennes mamma känner mannen och hatar honom, men hon vill inte berätta för Amy vad det rör sig om. Amy känner att hon måste få veta sanningen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9171301321
Titel
Projekt månskära
Författare
Marilyn Kaye
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
111 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
138 x 215 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
200 g
Språk
Svenska
Baksidestext
KLONAD 14 PROJEKT MÅNSKÄRA av Marilyn Kaye Amy är på besök i Washington. Äntligen ska hon få se staden hon föddes i! Hon har inte varit här sedan hon och hennes mamma Nancy var tvungna att fly undan organisationen som låg bakom projekt Månskära. Amy har jätteroligt när de åker på sightseeing, men plötsligt blir Nancy likblek. När Amy ser sig om för att se vad det är som har fått henne att reagera så, ser hon att Nancy förskräckt stirrar på en av guiderna. Det är tydligt att de båda känner varandra väl. Nancy vill inte erkänna att hon vet vem mannen är, men hon kan inte dölja för Amy att hon hatar honom. Men varför? Har han något med projekt Månskära att göra? Vad är det egentligen Nancy döljer för Amy? Hon måste få veta sanningen!