Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Såna som du ska inte vara här

Såna som du ska inte vara här

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2018. 250 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. I "Såna som du ska inte va här" berättar komikern Marika Carlsson om de händelser som har format henne. Hur det är att vara adopterad från Etiopien. Att vara pingstvän och vilja frälsa alla. Att vara homofob och bli förälskad i en kvinna. "Det är en historia om dagens Sverige, om utanförskap och gemenskap, om modet att fatta obekväma beslut och våga ta emot kärleken". Boken är märkt "Recensionsexemplar" i ovankant.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789137151809
Titel
Såna som du ska inte vara här
Författare
Marika Carlsson
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2018
Omfång
250 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Hittebarnet som hamnade i Sverige och blev komiker I Såna som du ska inte vara här skriver komikern Marika Carlsson personligt om de händelser som har format henne till den hon är i dag. Hon berättar om hur det är att vara adopterad från Etiopien. Hur det är att växa upp i en kristen familj, vara fanatisk pingstvän och vilja frälsa hela världen. Att vara homofob och sedan bli förälskad i en kvinna. Om sökandet efter rötter och rädslan för vad det skulle innebära för hennes egen identitet.Det är en historia om dagens Sverige, om utanförskap och gemenskap, om modet att både fatta obekväma beslut och att våga ta emot den stora kärleken. Allt berättat med Marikas insiktsfulla värme och humor.