Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kryddor och kryddväxter från hela världen

Kryddor och kryddväxter från hela världen

Förlagsny inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2017. 392 sidor.

Kryddor och kryddväxter från hela världen presenterar fler än 200 kryddor och kryddväxter; deras ursprung, historiska sammanhang, utseende, smak, doft, innehåll och användning. Växterna är grupperade efter sitt naturliga släktskap, som till exempel kapitlet med kummin och anis med deras släktingar spiskummin, koriander, persilja med flera.

Boken är generöst illustrerad, både med nytagna och historiska bilder. Det finns även ett register med kryddnamn på andra språk. Den kan användas både som uppslagsbok och inspirationskälla, inte minst för mat- och trädgårdsintresserade. En lärorik resa i färg och smak!
Ytterligare författare: Engstrand, Lennart
Ytterligare författare: Widén, Marie

Direkt från förlaget Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178435098
Titel
Kryddor och kryddväxter från hela världen
Författare
Marie Widén - Lennart Engstrand
Förlag
Bokförlaget Arena
Utgivningsår
2017
Omfång
392 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 267 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
1650 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kryddor och kryddväxter från hela världen presenterar fler än 200 kryddor och kryddväxter; deras ursprung, historiska sammanhang, utseende, smak, doft, innehåll och användning. Växterna är grupperade efter sitt naturliga släktskap, som till exempel kapitlet med kummin och anis med deras släktingar spiskummin, koriander, persilja med flera.

Boken är generöst illustrerad, både med nytagna och historiska bilder. Det finns även ett register med kryddnamn på andra språk. Den kan användas både som uppslagsbok och inspirationskälla, inte minst för mat- och trädgårdsintresserade. En lärorik resa i färg och smak!
Ytterligare författare: Engstrand, Lennart
Ytterligare författare: Widén, Marie