Rödbetor & rabarber : Skogströms smörgåsbord
Inbunden bok. Kakao Förlag. 2004. 112 sidor.
Mycket gott skick.
Laminerat biblioteksband.......... // När det är så härligt att äta, varför inte äta flera rätter samtidigt? Den frågan har de prisbelönta kockarna och makarna Peter och Marie Skogström ställt sig i Rödbetor och rabarber.
Här hittar du ett 50-tal smårätter, tänkta att serveras några per måltid eller som ett modernt svenskt smörgåsbord. Bjud dina vänner på en härlig flerrättersmiddag där färskpotatistoppar med löjrom får sällskap av sparris i nötvinägrett med parmesan och en lammgryta med citron och dill. Och där du också får vara med, eftersom det mesta kan förberedas. Njut - och njut igen!
Marie har bl a tävlat i Årets Kock, vunnit Coup Dessert och varit med i Wilhelminafinalen där Sveriges bästa kvinnliga kockar tävlar. Peter har vunnit OS-guld med svenska kocklandslaget och har en andraplats från Årets Kock 2003. Idag driver Peter Mat & Vin på Stolpaberga på landet utanför Malmö.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197456128
- Titel
- Rödbetor & rabarber : Skogströms smörgåsbord
- Författare
- Marie Skogström
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 1 x 1 mm Ryggbredd 1 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marie och Peter Skogström har ett passionerat förhållande till mat. Hela deras vakna tid är en jakt på nya kombinationer, smaker och tekniker. Boken bjuder på många sköna överraskningar i recept som gifter ihop smaker i nya, spännande kombinationer. Om du är nyfiken på hur ingefärsbakat äpple med hummersallad eller färskostmousse med hjortron och kola smakar är detta boken för dig! Marie och Peter är erkända och välmedaljerade kockar; Marie har vunnit Coup Dessert och varit med i Wilhelminafinalen där Sveriges bästa kvinnliga kockar tävlar. Peter har vunnit OS-gul med svenska kocklandslaget och har en andraplats från Årets Kock 2003.