Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
2 böcker i 1 bok:Dags för disco /Smyga, spana, snoka

2 böcker i 1 bok:Dags för disco /Smyga, spana, snoka

Inbunden bok Bonnier Carlsen och Lilla Piratförlaget . 2018. 128 sidor.

Nyskick. Dags för disco. Vardagsdramatik på lågstadiet, perfekt för nybörjarläsarenDet är snart dags för disco i skolan och nästan alla är pirrigt förväntansfulla. Men Jack kan inte låta bli att oroa sig. Tänk om han inte kan dansa. Eller ännu värre - om Emilia som han är så kär i inte VILL dansa med honom! En varm, tonsäker och lättläst skildring av relationer och vardagsproblem, riktade direkt till nybörjarläsaren.
Smyga, spana, snoka.Maja får lov att leka med frökens ringklocka på rasten. Men hon får absolut inte slarva bort den. Maja, Elias och Teo leker, men när rasten är slut har klockan plötsligt försvunnit. Vem har tagit den? Kompisböckerna är fartfyllda och färgstarka berättelser för nybörjarläsarna. För varje bok får vi lära känna eleverna i klassen bättre. Laminatband. Rikt illustrerad i färg. Format 21,7x15,5 cm. Språk: Svenska. Absolut nyskick.(190521)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK