-
La cheffe, roman om en kock
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 326 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152465
- Titel
- La cheffe, roman om en kock
- Författare
- NDiaye, Marie
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marie NDiaye blir en alltmer oundgänglig författare för var roman hon skriver.
SVT Kulturnyheterna
Marie NDiaye är mästerlig på precis den sortens stämning, den som på ytan verkar förhållandevis alldaglig och odramatisk, men där hon låter ana att det finns hemligheter som kan vända upp och ner på allt man har hållit för sant
Tidningen Vi
Marie NDiaye, en av Frankrikes främsta författare och ständigt nobelpristippad, har skrivit en roman som en hyllning till gastronomin som och det konstnärliga skapandet.
La cheffe, som hon boken igenom kallas, kommer från enkla förhållanden i sydvästra Frankrike och skickas som fjortonåring iväg till en förmögen familj för att där arbeta som hemhjälp. När kocken i familjen åker på semester så får hon ta över köket och upptäcker då den kulinariska konsten och en helt ny värld.
Sexton år gammal blir hon gravid, vem pappan är förblir oklart. Hon föder en dotter som delvis får växa upp hos hennes föräldrar, alltmedan hon satsar allt på sitt yrkesliv, utvecklar nya rätter, öppnar restauranger, får sin första Michelinstjärna och senare också får bevittna hur det rasar ihop.
Vi får följa hennes liv, hennes såriga relation till sin dotter och hennes livslånga passion för gastronomin.
Berättaren i boken är en anställd på en av hennes restauranger, han är bara hälften så gammal som hon, han beundrar och älskar henne på avstånd, och det är genom hans berättelse som vi får lära känna denna outgrundliga, mångbottnade person.
Hon är säregen och suggestiv som ingen annan
Svenska Dagbladet
Marie NDiaye är en av Europas mest läsvärda författare
Expressen
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152465 -
La cheffe, roman om en kock
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 326 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. namnteckning
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152465
- Titel
- La cheffe, roman om en kock
- Författare
- NDiaye, Marie
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marie NDiaye blir en alltmer oundgänglig författare för var roman hon skriver.
SVT Kulturnyheterna
Marie NDiaye är mästerlig på precis den sortens stämning, den som på ytan verkar förhållandevis alldaglig och odramatisk, men där hon låter ana att det finns hemligheter som kan vända upp och ner på allt man har hållit för sant
Tidningen Vi
Marie NDiaye, en av Frankrikes främsta författare och ständigt nobelpristippad, har skrivit en roman som en hyllning till gastronomin som och det konstnärliga skapandet.
La cheffe, som hon boken igenom kallas, kommer från enkla förhållanden i sydvästra Frankrike och skickas som fjortonåring iväg till en förmögen familj för att där arbeta som hemhjälp. När kocken i familjen åker på semester så får hon ta över köket och upptäcker då den kulinariska konsten och en helt ny värld.
Sexton år gammal blir hon gravid, vem pappan är förblir oklart. Hon föder en dotter som delvis får växa upp hos hennes föräldrar, alltmedan hon satsar allt på sitt yrkesliv, utvecklar nya rätter, öppnar restauranger, får sin första Michelinstjärna och senare också får bevittna hur det rasar ihop.
Vi får följa hennes liv, hennes såriga relation till sin dotter och hennes livslånga passion för gastronomin.
Berättaren i boken är en anställd på en av hennes restauranger, han är bara hälften så gammal som hon, han beundrar och älskar henne på avstånd, och det är genom hans berättelse som vi får lära känna denna outgrundliga, mångbottnade person.
Hon är säregen och suggestiv som ingen annan
Svenska Dagbladet
Marie NDiaye är en av Europas mest läsvärda författare
Expressen
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152465 -
La cheffe, roman om en kock
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 326 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152465
- Titel
- La cheffe, roman om en kock
- Författare
- NDiaye, Marie
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marie NDiaye blir en alltmer oundgänglig författare för var roman hon skriver.
SVT Kulturnyheterna
Marie NDiaye är mästerlig på precis den sortens stämning, den som på ytan verkar förhållandevis alldaglig och odramatisk, men där hon låter ana att det finns hemligheter som kan vända upp och ner på allt man har hållit för sant
Tidningen Vi
Marie NDiaye, en av Frankrikes främsta författare och ständigt nobelpristippad, har skrivit en roman som en hyllning till gastronomin som och det konstnärliga skapandet.
La cheffe, som hon boken igenom kallas, kommer från enkla förhållanden i sydvästra Frankrike och skickas som fjortonåring iväg till en förmögen familj för att där arbeta som hemhjälp. När kocken i familjen åker på semester så får hon ta över köket och upptäcker då den kulinariska konsten och en helt ny värld.
Sexton år gammal blir hon gravid, vem pappan är förblir oklart. Hon föder en dotter som delvis får växa upp hos hennes föräldrar, alltmedan hon satsar allt på sitt yrkesliv, utvecklar nya rätter, öppnar restauranger, får sin första Michelinstjärna och senare också får bevittna hur det rasar ihop.
Vi får följa hennes liv, hennes såriga relation till sin dotter och hennes livslånga passion för gastronomin.
Berättaren i boken är en anställd på en av hennes restauranger, han är bara hälften så gammal som hon, han beundrar och älskar henne på avstånd, och det är genom hans berättelse som vi får lära känna denna outgrundliga, mångbottnade person.
Hon är säregen och suggestiv som ingen annan
Svenska Dagbladet
Marie NDiaye är en av Europas mest läsvärda författare
Expressen
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152465 -
La cheffe, roman om en kock
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Natur & kultur. 2018. 326 s. 14 x 22cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152465
- Titel
- La cheffe, roman om en kock
- Författare
- NDiaye, Marie
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marie NDiaye blir en alltmer oundgänglig författare för var roman hon skriver.
SVT Kulturnyheterna
Marie NDiaye är mästerlig på precis den sortens stämning, den som på ytan verkar förhållandevis alldaglig och odramatisk, men där hon låter ana att det finns hemligheter som kan vända upp och ner på allt man har hållit för sant
Tidningen Vi
Marie NDiaye, en av Frankrikes främsta författare och ständigt nobelpristippad, har skrivit en roman som en hyllning till gastronomin som och det konstnärliga skapandet.
La cheffe, som hon boken igenom kallas, kommer från enkla förhållanden i sydvästra Frankrike och skickas som fjortonåring iväg till en förmögen familj för att där arbeta som hemhjälp. När kocken i familjen åker på semester så får hon ta över köket och upptäcker då den kulinariska konsten och en helt ny värld.
Sexton år gammal blir hon gravid, vem pappan är förblir oklart. Hon föder en dotter som delvis får växa upp hos hennes föräldrar, alltmedan hon satsar allt på sitt yrkesliv, utvecklar nya rätter, öppnar restauranger, får sin första Michelinstjärna och senare också får bevittna hur det rasar ihop.
Vi får följa hennes liv, hennes såriga relation till sin dotter och hennes livslånga passion för gastronomin.
Berättaren i boken är en anställd på en av hennes restauranger, han är bara hälften så gammal som hon, han beundrar och älskar henne på avstånd, och det är genom hans berättelse som vi får lära känna denna outgrundliga, mångbottnade person.
Hon är säregen och suggestiv som ingen annan
Svenska Dagbladet
Marie NDiaye är en av Europas mest läsvärda författare
Expressen
9789127152465 -
La cheffe, roman om en kock
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 326 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. ;
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152465
- Titel
- La cheffe, roman om en kock
- Författare
- NDiaye, Marie
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marie NDiaye blir en alltmer oundgänglig författare för var roman hon skriver.
SVT Kulturnyheterna
Marie NDiaye är mästerlig på precis den sortens stämning, den som på ytan verkar förhållandevis alldaglig och odramatisk, men där hon låter ana att det finns hemligheter som kan vända upp och ner på allt man har hållit för sant
Tidningen Vi
Marie NDiaye, en av Frankrikes främsta författare och ständigt nobelpristippad, har skrivit en roman som en hyllning till gastronomin som och det konstnärliga skapandet.
La cheffe, som hon boken igenom kallas, kommer från enkla förhållanden i sydvästra Frankrike och skickas som fjortonåring iväg till en förmögen familj för att där arbeta som hemhjälp. När kocken i familjen åker på semester så får hon ta över köket och upptäcker då den kulinariska konsten och en helt ny värld.
Sexton år gammal blir hon gravid, vem pappan är förblir oklart. Hon föder en dotter som delvis får växa upp hos hennes föräldrar, alltmedan hon satsar allt på sitt yrkesliv, utvecklar nya rätter, öppnar restauranger, får sin första Michelinstjärna och senare också får bevittna hur det rasar ihop.
Vi får följa hennes liv, hennes såriga relation till sin dotter och hennes livslånga passion för gastronomin.
Berättaren i boken är en anställd på en av hennes restauranger, han är bara hälften så gammal som hon, han beundrar och älskar henne på avstånd, och det är genom hans berättelse som vi får lära känna denna outgrundliga, mångbottnade person.
Hon är säregen och suggestiv som ingen annan
Svenska Dagbladet
Marie NDiaye är en av Europas mest läsvärda författare
Expressen
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152465 -
La cheffe, roman om en kock
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 326 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 14x21.5 cm. 500 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152465
- Titel
- La cheffe, roman om en kock
- Författare
- NDiaye, Marie
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marie NDiaye blir en alltmer oundgänglig författare för var roman hon skriver.
SVT Kulturnyheterna
Marie NDiaye är mästerlig på precis den sortens stämning, den som på ytan verkar förhållandevis alldaglig och odramatisk, men där hon låter ana att det finns hemligheter som kan vända upp och ner på allt man har hållit för sant
Tidningen Vi
Marie NDiaye, en av Frankrikes främsta författare och ständigt nobelpristippad, har skrivit en roman som en hyllning till gastronomin som och det konstnärliga skapandet.
La cheffe, som hon boken igenom kallas, kommer från enkla förhållanden i sydvästra Frankrike och skickas som fjortonåring iväg till en förmögen familj för att där arbeta som hemhjälp. När kocken i familjen åker på semester så får hon ta över köket och upptäcker då den kulinariska konsten och en helt ny värld.
Sexton år gammal blir hon gravid, vem pappan är förblir oklart. Hon föder en dotter som delvis får växa upp hos hennes föräldrar, alltmedan hon satsar allt på sitt yrkesliv, utvecklar nya rätter, öppnar restauranger, får sin första Michelinstjärna och senare också får bevittna hur det rasar ihop.
Vi får följa hennes liv, hennes såriga relation till sin dotter och hennes livslånga passion för gastronomin.
Berättaren i boken är en anställd på en av hennes restauranger, han är bara hälften så gammal som hon, han beundrar och älskar henne på avstånd, och det är genom hans berättelse som vi får lära känna denna outgrundliga, mångbottnade person.
Hon är säregen och suggestiv som ingen annan
Svenska Dagbladet
Marie NDiaye är en av Europas mest läsvärda författare
Expressen
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152465 -
La cheffe, roman om en kock
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inbunden bok, 326 sidor. Natur & kultur (Stockholm, 2018). Översättning av Maria Björkman. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152465
- Titel
- La cheffe, roman om en kock
- Författare
- NDiaye, Marie
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marie NDiaye blir en alltmer oundgänglig författare för var roman hon skriver.
SVT Kulturnyheterna
Marie NDiaye är mästerlig på precis den sortens stämning, den som på ytan verkar förhållandevis alldaglig och odramatisk, men där hon låter ana att det finns hemligheter som kan vända upp och ner på allt man har hållit för sant
Tidningen Vi
Marie NDiaye, en av Frankrikes främsta författare och ständigt nobelpristippad, har skrivit en roman som en hyllning till gastronomin som och det konstnärliga skapandet.
La cheffe, som hon boken igenom kallas, kommer från enkla förhållanden i sydvästra Frankrike och skickas som fjortonåring iväg till en förmögen familj för att där arbeta som hemhjälp. När kocken i familjen åker på semester så får hon ta över köket och upptäcker då den kulinariska konsten och en helt ny värld.
Sexton år gammal blir hon gravid, vem pappan är förblir oklart. Hon föder en dotter som delvis får växa upp hos hennes föräldrar, alltmedan hon satsar allt på sitt yrkesliv, utvecklar nya rätter, öppnar restauranger, får sin första Michelinstjärna och senare också får bevittna hur det rasar ihop.
Vi får följa hennes liv, hennes såriga relation till sin dotter och hennes livslånga passion för gastronomin.
Berättaren i boken är en anställd på en av hennes restauranger, han är bara hälften så gammal som hon, han beundrar och älskar henne på avstånd, och det är genom hans berättelse som vi får lära känna denna outgrundliga, mångbottnade person.
Hon är säregen och suggestiv som ingen annan
Svenska Dagbladet
Marie NDiaye är en av Europas mest läsvärda författare
Expressen
9789127152465
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn