Ovän med maten. En bok om att leva ett bra liv som födoämnesöverkänslig.
Pocketbok. Informationsförlaget. 1 uppl. 2001. 102 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Gluten, laktos, skaldjur, ägg, soja, sojaproteiner, lakrits, choklad, ärter . . . Det är fler än man tror som är överkänsliga mot någon form av livsmedel. - Problemen kan vara många. Det är svårt och ofta sorgligt att tvingas krympa sin egen matsedel. Men oftast hittar man sina egna metoder för att få en bra tillvaro. Det som behövs är kunskap, tydlighet, rätt diet, stundtals medicin och så inte minst en förstående omgivning. Och dessutom några bra tumregler. De riktiga specialisterna på hur det känns att leva med födoämnesöverkänslighet är människorna som själva är överkänsliga. Det är dessa människor - både kvinnor och män, både barn, ungdomar och vuxna - som kommer till tals i denna bok
Förlagsfakta
- ISBN
- 9177364988
- Titel
- Ovän med maten. En bok om att leva ett bra liv som födoämnesöverkänslig.
- Författare
- Marie Corneliusson - Anna von Porat
- Förlag
- Informationsförlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 179 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 68 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De riktiga specialisterna på hur det känns att leva med födoämnesöverkänslighet är människorna som själva är överkänsliga. Det är dessa människor som kommer till tals i denna bok. Här finns även basfakta om födoämnesöverkänslighet.