Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
I denna stilla natt

I denna stilla natt

Pocketbok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 341 sidor.

Mycket gott skick.

FRI FRAKT inrikes Fraktfritt Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100108278
Titel
I denna stilla natt
Författare
Mari Jungstedt
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
341 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
111 x 178 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
192 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Det börjar närma sig advent och snön faller redan över det vindpinade Gotland. Fjortonåriga Fanny Jansson försvinner spårlöst en kväll på väg hem från stallet. 
 När kriminalkommissarie Knutas och hans kolleger vid Visbypolisen börjar utreda Fannys liv växer bilden fram av en ensam flicka med ett för stort ansvar för hemmet, en alkoholiserad mamma, en frånvarande pappa och en påtaglig avsaknad av vänner. Men någon har Fanny träffat i hemlighet.
 Har hennes försvinnande något samband med det besinningslösa mordet på den avdankade fotografen Henry Dahlström i en källare ett par veckor tidigare? Anders Knutas söker intensivt efter beröringspunkter, pressad av bristen på ledtrådar men också av mediedrevet vars intresse växer för varje dag som går utan att Fanny hittas. En av journalisterna är TV-reportern Johan Berg, tillbaka på ön för att bevaka händelserna. Där återser han Emma Winarve som han försökt glömma.
 Gotlänningarna pyntar till jul, men i ljusens skuggor vandrar en mördare.Mari Jungstedt är journalist och arbetar som nyhetsankare på Sveriges Television. Hon debuterade 2003 med kriminalromanen Den du inte ser som blev en stor framgång bland kritiker och läsare. Den har också sålts till flera länder, bland annat till Tyskland där den presenteras som årets kriminalroman. "... skapar sug efter en tredje del."Gotlands Tidningar