Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Handledning : perspektiv och erfarenheter
Handledning : perspektiv och erfarenheter Handledning : perspektiv och erfarenheter

Handledning : perspektiv och erfarenheter

Häftad bok Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2005. 228 sidor.

Nyskick. Inga anteckningar, hundöron, understrykningar eller andra markeringar som kan störa. Mycket ”spänstig”. Verkar vara oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9144038224
Titel
Handledning : perspektiv och erfarenheter
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2005
Omfång
228 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
332 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Handledning är en praktik som under senare år kommit till användning inom en lång rad olika fält, allt ifrån utbildning inom skola, universitet och arbetsliv, professionell utveckling, organisations- och ledarutveckling till kultur- och fritidsverksamheter. Handledning – perspektiv och erfarenheter fokuserar på den bredd som finns inom ämnet, där varje fält hämtar idéer och arbetssätt från varierande källor. Vidare beskrivs vad handledning innebär och vilka typer av frågeställningar, begrepp och tankemodeller som är generativa inom de olika fälten. Vad är gemensamt och vad är särskiljande? Författarna anser att handledning som praktik har utvecklats så långt att det kan vara fruktbart att betrakta variationen i sin helhet och stimulera gränsöverskridande utvecklingsmöjligheter.Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom ämnen som psykologi, sociologi, pedagogik, socialt arbete och företagsekonomi samt till yrkesverksamma som arbetar med olika typer av handledning eller som anlitar handledare till olika verksamheter.