Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ROVDJUR

ROVDJUR

Inbunden bok Max Ström. 1 uppl. 2002. 240 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Enastående skildring av vår natur och de fem stora rovdjuren i Norden, varg, björn, järv, lo och - människa. Rikt illustrerad. Inbundet förlagsband med syddsomslag. 4:o. 315x235x25 mm. 1650 g. [9313] /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord (författare, titel, specifikt sökord...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex handb* för handbok, handböcker, handbook(s) etc) så blir sökträffarna fler.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9189204417
Titel
Rovdjur
Författare
Magnus Elander - Staffan Widstrand - Johan Lewenhaupt
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2002
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
238 x 317 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
1663 g
Språk
Svenska
Baksidestext
ROVDJUR är ett praktverk fyllt av dramatik, spänning och skönhet. Författarna och fotograferna Magnus Elander och Staffan Widstrand skildrar tillsammams med journalisten Johan Lewenhaupt Nordens fem stora rovdjur: björn, varg, lodjur, järv och människa. I flera år har de följt rovdjuren på nära håll och skildrar inte minst de fyra rovdjurens möte med just människan. I unika och närgångna bilder möter vi björnen och vargen på ett sätt som aldrig förr. Den okända järven kliver ut ur skuggorna och bilderna av lodjuren kommer inte att lämna någon oberörd. Fotograferna har rest i hela Norden, samt i Ryssland, Rumänien och USA i jakten på bilder och resultatet har blivit en storslagen foto- och reportagebok som är både spännande och vacker. Författarna driver sedan flera år ett omfattande dokumentationsprojekt som förutom denna bok också omfattar utställningar, föredragsturnéer, reportage och en prisbelönt sajt som har haft över 400000 besökare (www.de5stora.com). Boken finns också i en engelsk upplaga, The Big Five. Rovdjur har av Världsnaturfonden utsetts till Årets Pandabok 2003. Ur motiveringen: "En storslagen foto- och reportagebok som är både spännande och vacker – en läsarupplevelse som inte lämnar någon oberörd." »Det är en ursnygg, smart och rolig bok.« Petter Karlsson, Expressen »...en av de vackraste naturböcker som getts ut i Sverige. Boken kommer att skapa en viktig debatt om rovdjurens framtid...« Lars Dahlström, Östersunds-posten »De vackra, och ibland dramatiska bilderna, lämnar ingen oberörd. Det här är naturunderhållning när den är som bäst.« Hudiksvalls Tidning