Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Blå gryning

Blå gryning

av

Pocketbok. Förlaget Harlequin. 2012. 347 sidor.

Nyskick. Blå gryning De lockas av hans mörka illusion, för att sedan försvinna in i mörkret för alltid... Endover ser vid första anblick ut att vara en fridfull småstad, men under ytan sjuder en uråldrig och kraftfull blodtörst. När två unga kvinnor försvinner finns det bara en person som kan hitta dem: privatdetektiv Maxine Stuart. Ingen annan dödlig vet så mycket om de odöda som Maxie, och den mörka kraft som kontrollerar Endover tänker använda den kunskapen för att förstärka det grepp han har över staden - och över henne. Men inte ens Lou Malone, den ende man Maxie någonsin velat ha, kan övertyga henne om att ge upp korståget mot en galen mans begär efter makt. Oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

1 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789164073440
Titel
Blå gryning
Författare
Maggie Shayne
Förlag
Förlaget Harlequin
Utgivningsdatum
20120801
Omfång
347 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
127 x 186 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
234 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De lockas av hans mörka illusion, för att sedan försvinna in i mörkret för alltid Endover ser vid första anblick ut att vara en fridfull småstad, men under ytan sjuder en uråldrig och kraftfull blodtörst. När två unga kvinnor försvinner finns det bara en person som kan hitta dem: privatdetektiv Maxine Stuart. Ingen annan dödlig vet så mycket om de odöda som Maxie, och den mörka kraft som kontrollerar Endover tänker använda den kunskapen för att förstärka det grepp han har över staden och över henne. Men inte ens Lou Malone, den ende man Maxie någonsin velat ha, kan övertyga henne om att ge upp korståget mot en galen mans begär efter makt.