Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Första valpskolan : allt du behöver veta för att få en perfekt valp

Första valpskolan : allt du behöver veta för att få en perfekt valp

Inbunden bok Damm förlag. 1 uppl. 2006. 144 sidor.

Nära nyskick. .........Hur kan det komma sig att vi älskar våra hundar så mycket, men har så svårt att få dem att uppföra sig?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171302830
Titel
Första valpskolan : allt du behöver veta för att få en perfekt valp
Författare
Maggie Holt - Stella Sweeting
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
196 x 250 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
665 g
Språk
Svenska
Baksidestext
FÖRSTA VALPSKOLAN Allt du behöver veta för att få en perfekt valp av Maggie Holt och Stella Sweeting FÖRSTA VALPSKOLAN presenterar en annorlunda och mycket effektiv metod för hunduppfostran, som går ut på att man belönar önskvärda beteenden hos valpen istället för att straffa den när den uppför sig illa. Tekniken bygger på en djupgående förståelse av hundens psykologi och lär hundägaren att ta kontroll över sin valp utan att kränka den. Boken erbjuder ett heltäckande träningsprogram, rikligt illustrerat med färgfotografier som guidar läsaren genom övningarna. FÖRSTA VALPSKOLAN gör hunduppfostran till en fascinerande upptäcktsresa som både ägare och valp har glädje av. Första valpskolan är en aktuell och praktisk handbok som: > redogör för de senaste rönen inom hundpsykologi. > lär hundägaren att tolka valpens beteende och ta kontroll över den utan att kränka den. > erbjuder ett heltäckande träningsprogram, som går igenom alla grundläggande tekniker som valpen bör lära sig, t.ex. att kontrollera sitt bitande, sitta, ligga, gå fot, stanna kvar, komma när den kallas in, apportera m.m. > ger vägledning i hur man hanterar vanliga problembeteenden, som att hunden skäller, tigger eller hoppar upp på människor. > ger råd om hur man bäst fostrar två valpar tillsammans eller tränar en valp tillsammans med en äldre hund som redan finns i familjen. > ger tips på bra leksaker och utvecklande lekar (liksom vilka lekar man bör undvika!)