Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mobilfotografens hemligheter

Mobilfotografens hemligheter

Inbunden bok. Nicotext. 2015. 159 sidor.

Nyskick. Med en smartphone i handen är det lätt att med ett snabbt tryck ta en bild. Det är inte alltid lika enkelt att få det snyggt. Vare sig du tar flera bilder om dagen, eller bara fotograferar då och då har du förmodligen tagit en del misslyckade bilder som inte blev som du tänkt dig. Den där snabba gruppbilden som blev alldeles för mörk eller gången du skulle fota något i farten men resultatet bara blev suddigt. Med denna bok kan du lära dig att undvika sådana misstag och bli en bättre fotograf.I Mobilfotografens hemligheter får du ta del av en massa tips som hjälper dig förstå allt från komposition, ljus och slutartid, till kamerans många funktioner. Det är som att ha din alldeles egna fotolärare i bakfickan. Absolut nyskick. (201024)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188585141
Titel
Mobilfotografens hemligheter
Författare
Nyberg, Magdalena
Förlag
Nicotext
Utgivningsår
2015
Bandtyp
PDF
Språk
Svenska
Baksidestext
OBS EBOK!

Bli ett fotoproffs med mobilen!

Med en smartphone i handen är det lätt att med ett snabbt tryck ta en bild. Det är inte alltid lika enkelt att få det snyggt. Vare sig du tar flera bilder om dagen, eller bara fotograferar då och då har du förmodligen tagit en del misslyckade bilder som inte blev som du tänkt dig. Den där snabba gruppbilden som blev alldeles för mörk eller gången du skulle fota något i farten men resultatet bara blev suddigt. Med denna bok kan du lära dig att undvika sådana misstag och bli en bättre fotograf.

I Mobilfotografens hemligheter får du ta del av en massa tips som hjälper dig förstå allt från komposition, ljus och slutartid, till kamerans många funktioner. Det är som att ha din alldeles egna fotolärare i bakfickan.