Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Värmepump i villan

Värmepump i villan

Nyskick. Visst är det märkligt att det går att hämta energi direkt ur mark, vatten och luft! Det som finns lagrat är solenergi, en värmekälla som är gratis, miljövänlig och förnybar. Om den används på rätt sätt är den dessutom outtömlig. Den här boken handlar om olika sätt att ta tillvara solenergin, vare sig det är i form av bergvärme, luftvärme eller sjövattenvärme. Här får du lära dig allt du behöver veta om hur värmepumpar fungerar och vad du måste tänka på innan du bestämmer vilket uppvärmningsystem du ska satsa på till din villa. Du får även följa en fullständig installation av en bergvärmepump. Författare: Mårtensson, Hans Förlag: Ica Bokförlag Upplaga: 1 Utgivningsdatum: 2007-09-10 Omfång: 61 sidor Illustrerad: Ja Bandtyp: Inbunden Bok Mått: 200 x 274 mm Ryggbredd: 9 mm Vikt: 439 g. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153428730
Titel
Värmepump i villan
Författare
Hans Mårtensson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
61 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 274 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
439 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Visst är det märkligt att det går att hämta energi direkt ur mark, vatten och luft! Det som finns lagrat är solenergi, en värmekälla som är gratis, miljövänlig och förnybar. Om den används på rätt sätt är den dessutom outtömlig. Den här boken handlar om olika sätt att ta tillvara solenergin, vare sig det är i form av bergvärme, luftvärme eller sjövattenvärme. Här får du lära dig allt du behöver veta om hur värmepumpar fungerar och vad du måste tänka på innan du bestämmer vilket uppvärmningsystem du ska satsa på till din villa. Du får även följa en fullständig installation av en bergvärmepump.