Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den vilda jakten på dårpippin - Hotell Gyllene Knorren

Den vilda jakten på dårpippin - Hotell Gyllene Knorren

av

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2013. 159 sidor.

Nära nyskick. Format 21,5 x 15,5 cm Vikt 370 g. Inbundet laminatband, illustrationer i sv/v av Johan Unenge, stor text. Serien Hotell Gyllene Knorren blev känd efter filmatiseringen av julkalendern 2010. En serie med blandning av Fawlty Towers och Emil i Lönneberga. Den knäppa och kåserande berättartonen lämpar sig lika bra för 6-åringen, som för tonåringen och den vuxne. // Bilden avser den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt. [1629]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

4 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789163868627
Titel
Den vilda jakten på dårpippin
Författare
Måns Gahrton - Johan Unenge
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsdatum
20110214
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
154 x 217 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
374 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hotell Gyllene knorren får dårpippi! En mycket sällsynt liten fågel drar horder av fågelskådare till Östra glesbygden. Jakten på hotellgäster kan börja! En extremt sällsynt fågel sägs ha dykt upp i skogarna runt Hotell Gyllene knorren: en sydbengalisk dårpippi! Ryktet lockar horder av fågelskådare som spanar i varje snår. Finns verkligen fågeln där i skogarna? Och på vilket hotell ska fågelskådarna sätta bo: på Hotell Gyllene knorren eller Grossman hotell? Det mesta hänger som vanligt på djurvännen Ingo och (hans minst lika busiga minigris) Pyret. På hur mycket de ska lyckas krångla till det den här gången? Finns med andra ord en viss risk för att Tony och Isadora – som har gått ut i skogen för att få vara i fred – inte blir så särskilt ensamma … "En humoristisk handling, rappa dialoger, ett hjärtligt tonfall och inte minst Johan Unenges roliga tuschteckningar gör att både flickor och pojkar från 6 år och uppåt bör bli roade av boken." Elsie Runnö, BTJ-häftet"Hotell Gyllene 'Kn(orren)' är värre än Pang i bygget." Staffan Engstrand, BTJ-häftet"Det är gott om dråpligheter, meningarna enkla och illustrationerna lockar till läsning." Marie Strömberg Andersson, Norra Skåne.