Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Enkelt att sy

Enkelt att sy

Häftad bok Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 143 sidor.

Nyskick. Lotta Jansdotters namn är synonymt med en smart, urban stil. Enkelt att sy är den första av hennes böcker som ges ut i Sverige och innehåller 24 mönster på några av hennes mest populära saker. Det är enkla syprojekt på bland annat väskor, grytlappar, påslakan, bordstabletter, väggförvaring och tidningshängare. Varje projekt beskrivs med tydliga steg för steg-anvisningar, vackra fotografier och illustrationer. Boken inkluderar även handfasta tekniktips och tio mönsterark, allt för att det ska bli så lätt som möjligt att sy! rfattare: Lotta Jansdotter Förlag: Natur & Kultur Bandtyp: Spiral Språk: Svenska Utgiven: 200809 Antal sidor: 143 Upplaga: 1, Vikt i gram: 860 ISBN10:9127116417 ISBN13:9789127116412. Nyskick. förlagsnytt exemplar

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127116417
Titel
Enkelt att sy
Författare
Lotta Jansdotter
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2008
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Spiral
Mått
215 x 235 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
860 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lotta Jansdotters namn är synonymt med en smart, urban stil. Enkelt att sy är den första av hennes böcker som ges ut i Sverige och innehåller 24 mönster på några av hennes mest populära saker. Det är enkla syprojekt på bland annat väskor, grytlappar, påslakan, bordstabletter, väggförvaring och tidningshängare. Varje projekt beskrivs med tydliga steg för steg-anvisningar, vackra fotografier och illustrationer. Boken inkluderar även handfasta tekniktips och tio mönsterark, allt för att det ska bli så lätt som möjligt att sy!