-
Till bords i Toscana. En kulinarisk resa i hj...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1989. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137095875
- Titel
- Till bords i toscana
- Författare
- Forbes, Leslie - Leijer, Dagmar
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1989
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137095875 -
Toscana - En kulinarisk resa
Inbunden bok. Bra Böcker. 1 uppl. 1997. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagets pappband, folio (265mm365mm). Helt och rent ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171333155
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
Bra Böcker 1 9789171333155 -
Toscana - En kulinarisk resa
Inbunden bok. Bra Böcker. 1 uppl. 1997. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rak och ren utan namn eller skador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
Bra Böcker 1 9171333150 -
Toscana - En kulinarisk resa
Inbunden bok. Bra Böcker. 1 uppl. 1997. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Millimeterreva överst i ryggen på omsladet.
Rikt illustrerad, flera matrecept.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
Bra Böcker 1 9171333150 -
Toscana - En kulinarisk resa
Inbunden bok. Bra Böcker. 1 uppl. 1997. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
Bra Böcker 1 9171333150 -
Toscana - En kulinarisk resa
Inbunden bok. Bra Böcker. 1 uppl. 1997. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket rikt illustrerad. 26x36 cm. 5 cm. reva på omslagets baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
Bra Böcker 1 9171333150 -
Toscana - En kulinarisk resa
Inbunden bok. Bra Böcker. 1 uppl. 1997. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Skyddsomslaget med små nötningar i kanter. Band och inlaga i nära nyskick. Rikt illustrerad. Bok i stort 4:o-format.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
Bra Böcker 1 9171333150 -
Toscana - En kulinarisk resa
Inbunden bok. Bra Böcker. 1 uppl. 1997. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. ÖÖÖ
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
Bra Böcker 1 9171333150 -
Toscana - en kulinarisk resa
Bra böcker, 1999. Inbunden med skyddsomslag, nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
9171333150 -
Till bords i Toscana. En kulinarisk resa i hj...
Forum 1989. Illustrerad av författaren. Pappband. 160 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Till bords i Toscana. En kulinarisk resa i hj...
Häftad bok. Forum. 1:a uppl. 1994. 160 s. Häftad. fint förlagsband med skyddsomslag.
Nära nyskick. mat, gastronomi, Italien, mat, medelhavsmat, Toscana, Florensdalen, Chiantibergen, medeltida städer, etruskiska maremma, register, otroligt fina illustrationer. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137095870
- Titel
- Till bords i toscana
- Författare
- Forbes, Leslie - Leijer, Dagmar
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1989
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
9137095870 -
Toscana -En kulinarisk resa. Genuina recept f...
Bra Böcker, 2004. Inb, med skomsl. Foliant. 256 sid. Rikt illustrerad. Skomsl, lätt nött i överkant, annars gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Toscana. En kulinarisk resa. Genuina recept f...
Inbunden bok. Bokförlaget Bra Böcker AB. 1999. 256 s. Inbunden. Förlagets klotband med skyddsomslag. 36x26cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Vackert illustrerad och väldokumenterad gourmetresa i det tretusenåriga Toscanska köket. Liten reva i skyddsomslag. I övrigt nära nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
9171333150 -
Toscana. En kulinarisk resa. Genuina recept f...
Förlagets klotband med något trasigt skyddsomslag. 1999
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333150
- Titel
- Toscana - En kulinarisk resa
- Författare
- Medici Stucchi, Lorenza de' - Baker, Janice - Janson, Tove
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 306 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2095 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
9171333150 -
Till bords i Toscana. En kulinarisk resa i hj...
Forum 1989. 160 sidor. Illustrerat förlagsband. Mycket välbevarad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137099655
- Titel
- Till bords i toscana
- Författare
- Forbes, Leslie - Leijer, Dagmar
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1991
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 637 g
- Språk
- Svenska
9137099655 -
Till bords i Toscana. En kulinarisk resa i hj...
Dek.ppbd. Forum 1997. 159 sid. 630 gram. Ill. Liten fläck nedre snitt, gott skick f.ö.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Till bords i Toscana. En kulinarisk resa i hj...
Forum 1989. 160 sidor. Förlagsband med skyddsomslag. Mycket välbevarad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Till bords i Toscana. En kulinarisk resa i hj...
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Forum 1994
Inb. 159s. Sk.omslag, ngn. sida med vikt hörn, i övrigt gott skick *Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Till bords i Toscana. En kulinarisk resa i hj...
1994. 159 s. Klbd.m.skomsl. illustr. Fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn