Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lisens indiska spa : med inspiration från Ayurveda
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789113023953
Titel
Lisens indiska spa : med inspiration från Ayurveda
Författare
Sundgren, Lisen
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2010
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
178 x 246 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
698 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Doftande kryddor, färgstarka blommor, skimrande oljor och saftiga frukter - det är de ingredienser som Lisen Sundgren använder i sitt indiska spa för harmoni, skönhet och inre balans.

Med inspiration från sina resor och spabehandlingar i Indien och från läran om ayurveda beskriver Lisen hur man på ett enkelt sätt kan skapa ett indiskt spa i sitt eget badrum. I Indien använder man ofta kryddiga skrubbar för rengöring och vegetabiliska oljor som ger huden näring. Oljorna används bland annat i en avslappnande oljemassage, abhyanga, som kan följas av en indisk ångbastu med doft av kanel och citron. Boken innehåller en stor mängd recept på sinnliga skrubbar, bad och ångbad, örtoljor och ansiktsmasker, men också på smoothies och andra drycker som är goda att smutta på medan man spaar. Recepten är anpassade efter de råvaror som finns hos oss i Sverige. Här finns allt från enkla skönhetstips till recept för en hel indisk badcermoni som kan få det enklaste badrum att te sig som ett indiskt palats.

Liksom i hennes tidigare bok är recepten indelade i ett kapitel med grundrecept och fyra kapitel med olika huvudteman: blommor, kryddor, oljor och frukter. En ansiktsmask med sandelträ, en papayakräm som återfuktar och gör huden len och en kroppsskrubb med gurkmeja och yoghurt är några exempel på recept i boken. Den avslutas med en beskrivning av alla råvaror som används.
Boken är fackgranskad av en välkänd Ayurvedaterapeut, Manoj Krishnan Nair.