Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mamma pappa barn

Mamma pappa barn

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 271 sidor.

Nära nyskick. Den här utgåvan av boken är slutsåld (slut på förlaget)
Mycket ställs på sin spets när man får barn. Utifrån personliga erfarenheter skriver Lisa Fabre om graviditet, förlossning och den första tiden med barnet sett ur både pappans och mammans perspektiv. Röster från andra nyblivna föräldrar hörs också.

Här får man veta hur man tar hand om sig själv på bästa sätt både före och under graviditeten och får kroppen att må så bra som möjligt med hjälp av mineraler, vitaminer och ekologisk mat. Hur de blivande föräldrarna kan knyta an till sitt barn redan under graviditeten och om känslorna som ofta åker berg- och dalbana tas också upp.

Här finns råd till både män och kvinnor om hur man förbereder sig inför förlossningen. Många kvinnor är rädda, framför allt för smärtan, och få vet att kroppen har sitt eget smärtlindringssystem. Andningsteknik och hur man själv kan få fart på ett avstannat värkarbete hör också till tipsen.

Boken handlar också om den första omvälvande tiden med det nyfödda barnet. Bland annat om vikten av fysisk närhet mellan föräldrar och barn, amningen, bra sovrutiner, kroppen efter förlossningen, hur relationen kvinna-man kan påverkas och hur vi omedvetet använder den äldre generationen som mall för det egna föräldraskapet. Den tar också upp hur man med hjälp av naturens läkande örter kan lindra krämpor som till exempel hosta och snuva. Fakta om vaccinationer är ett annat tema.

Många av bokens råd bygger på levnadsvisdomar som funnits i tusentals år, men som hamnat i skuggan av modern mödra- och barnavård. Utöver alla fakta i denna bok skriver ett antal föräldrar om sina egna erfarenheter av barnets första tid.

Faktagranskad av Jackie Swartz, läkare på Vidarkliniken i Järna. gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9127356493
Titel
Mamma pappa barn
Författare
Lisa Fabre
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2006
Omfång
271 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 220 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
631 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mycket ställs på sin spets när man får barn. Utifrån personliga erfarenheter skriver Lisa Fabre om graviditet, förlossning och den första tiden med barnet sett ur både pappans och mammans perspektiv. Röster från andra nyblivna föräldrar hörs också. Här får man veta hur man tar hand om sig själv på bästa sätt både före och under graviditeten och får kroppen att må så bra som möjligt med hjälp av mineraler, vitaminer och ekologisk mat. Hur de blivande föräldrarna kan knyta an till sitt barn redan under graviditeten och om känslorna som ofta åker berg- och dalbana tas också upp. Här finns råd till både män och kvinnor om hur man förbereder sig inför förlossningen. Många kvinnor är rädda, framför allt för smärtan, och få vet att kroppen har sitt eget smärtlindringssystem. Andningsteknik och hur man själv kan få fart på ett avstannat värkarbete hör också till tipsen. Boken handlar också om den första omvälvande tiden med det nyfödda barnet. Bland annat om vikten av fysisk närhet mellan föräldrar och barn, amningen, bra sovrutiner, kroppen efter förlossningen, hur relationen kvinna-man kan påverkas och hur vi omedvetet använder den äldre generationen som mall för det egna föräldraskapet. Den tar också upp hur man med hjälp av naturens läkande örter kan lindra krämpor som till exempel hosta och snuva. Fakta om vaccinationer är ett annat tema. Många av bokens råd bygger på levnadsvisdomar som funnits i tusentals år, men som hamnat i skuggan av modern mödra- och barnavård. Utöver alla fakta i denna bok skriver ett antal föräldrar om sina egna erfarenheter av barnets första tid. Faktagranskad av Jackie Swartz, läkare på Vidarkliniken i Järna.
Lisa Fabre är journalist och har haft uppdrag för olika TV-program. Hon är också ofta anlitad som föredragshållare och har tidigare skrivit boken Rum för dig bli den du egentligen är.