Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
LINDAS BLOMMOR – Glädje och inspiration för vardag & fest
LINDAS BLOMMOR – Glädje och inspiration för vardag & fest LINDAS BLOMMOR – Glädje och inspiration för vardag & fest LINDAS BLOMMOR – Glädje och inspiration för vardag & fest LINDAS BLOMMOR – Glädje och inspiration för vardag & fest

LINDAS BLOMMOR – Glädje och inspiration för vardag & fest

Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Roos & Tegner. 2010. 224 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Undersökningar visar att fem minuters besök i en blomsteraffär genererar en veckas glädje. Och glad vill väl alla känna sig! I den här boken välkomnar Linda läsaren in i sin blomstervärld, fylld av ljuvliga buketter, vackra dekorationer, enkla presenter och personliga tips. Här finns blommor till både fest och vardag i fantastiska kombinationer som ger favoriter för hela året. Bokens upplägg påminner om en kokbok, där varje blomsterarrangemang presenteras som ett recept, eller kanske ett helt menyförslag. De fantastiska färgfotona tillsammans med Lindas inspirerande texter gör läsaren lika sugen på att göra en underbar hortensiakrans som att baka härliga muffins. Snabba och enkla arrangemang varvas med mer avancerade där det krävs lite mer tid och tålamod. Men inga är svårare än att även en glad blomsteramatör klarar av dem! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Enhetsfrakt till Sweden: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186047184
Titel
Lindas blommor : glädje och inspiration för vardag & fest
Författare
Linda Ihreskog
Förlag
Roos & Tegner
Utgivningsår
2010
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 242 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
798 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Undersökningar visar att fem minuters besök i en blomsteraffär genererar en veckas glädje. Och glad vill väl alla känna sig!I den här boken välkomnar Linda läsaren in i sin blomstervärld, fylld av ljuvliga buketter, vackra dekorationer, enkla presenter och personliga tips. Här finns blommor till både fest och vardag i fantastiska kombinationer som ger favoriter för hela året. Bokens upplägg påminner om en kokbok, där varje blomsterarrangemang presenteras som ett recept, eller kanske ett helt menyförslag. De fantastiska färgfotona tillsammans med Lindas inspirerande texter gör läsaren lika sugen på att göra en underbar hortensiakrans som att baka härliga muffins. Snabba och enkla arrangemang varvas med mer avancerade där det krävs lite mer tid och tålamod. Men inga är svårare än att även en glad blomsteramatör klarar av dem!