Choklad - de 100 bästa recepten
Inbunden i nära nyskick, litet nagg i kanten. Parragon 2004. - Inspirerande kokbok innehållande recept på chokladrätter. Chokladens historia behandlas liksom olika chokladsorter och garneringar m.m. Därefter följer recept på Glass och kalla rätter, Varma efterrätter, Tårtor, kakor och pajer, Småbröd och bakelser, Småkakor, Konfekt och drycker. Tips och variationer hjälper till att anpassa recepten efter egna önskemål.
Förlagsfakta
- ISBN
- 1405433426
- Titel
- Choklad : de 100 bästa recepten
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 278 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 942 g
- Språk
- Svenska