Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Läckra småkakor

Läckra småkakor

Inbunden bok Bonnier Impact. 1 uppl. 2006. 64 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Alla älskar kakor! Och nu när den lilla kakan till kaffet har fått en välförtjänt renässans vill du kanske baka den själv? Det är en god idé, inte bara smakmässigt, för det är något speciellt med hembakat. Den känsla av tillfredsställelse som bakningen ger, i kombination med avnjutningen av resultatet, är väl värd den lilla arbetsinsatsen. Och lägg därtill den lugnande vetskapen om att inga onödiga tillsatser eller konstiga ämnen finns i den lilla läckerbiten.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100108830
Titel
Läckra småkakor
Författare
Linda Collister
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsår
2006
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla älskar kakor! Och nu när den lilla kakan till kaffet har fått en välförtjänt renässans vill du kanske baka den själv? Det är en god idé, inte bara smakmässigt, för det är något speciellt med hembakat. Den känsla av tillfredsställelse som bakningen ger, i kombination med avnjutningen av resultatet, är väl värd den lilla arbetsinsatsen. Och lägg därtill den lugnande vetskapen om att inga onödiga tillsatser eller konstiga ämnen finns i den lilla läckerbiten. Hembakat är oslagbart!Läckra småkakor innehåller de enklaste recepten på alla sorters småkakor – krispiga, möra, mjuksega och faktiskt även några salta.Här finner du klassiska kakor som t ex skotska smörkakor, havrekakor och ingefärskakor.Kakor med choklad brukar ha strykande åtgång. Vad sägs om Choc chip cookies, choklad- och pecankakor eller varför inte superenkla, kalla chokladrutor som inte ens behöver gräddas i ugn?Högtidskakor från hela världen ingår också i receptsamlingen. Här samsas svenska pepparkakor med tjeckiska halvmånar och härligt smuliga bröllopskakor från Santa Fe.Receptsamlingen avslutas med några aptitretande kakor – perfekta som tilltugg till drinken. Baka och njut av kryddiga parmesankex, turkiska sesamkakor med fetaost, eller fylliga och möra nöt- och ostkex.