Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Harry och den Blå Prinsen

Harry och den Blå Prinsen

Inbunden bok Berghs. 1 uppl. 2010. 92 sidor.

Nära nyskick. Boken är närmast i nyskick bortsett en dedikation på pärmens insida. Harry är en häst i vaktparadens beridna högvakt och berättaren är sonen till en av soldaterna i högvakten. Rikt illustrerad i färg.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150218039
Titel
Harry och den Blå Prinsen
Författare
Lin Hallberg
Förlag
Berghs
Utgivningsår
2010
Omfång
92 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
208 x 238 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
505 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Carl är sju år. Hans bästa vän heter Harry och han är en pukhäst. När pappa ska läsa godnattsaga på kvällen tar Carl fram Harrys fotoalbum. Om och om igen vill han höra om hur det går till på pappas jobb. Om Harry som aldrig blir rädd när pukorna dundrar. Men killarna i klassen säger att man inte kan ha en häst som bästa kompis. De säger att hästar luktar illa. Nej, det blir inte så lätt att heta Carl och hellre vilja vara med pappa i stallet än på fotbollsplanen med killarna. I Carls fantasi är han den Blå Prinsen. Han är klädd i den blå uniformen när han rider iväg på Harry och skipar rättvisa Sveriges mest populära skapare av hästböcker, Lin Hallberg och Margareta Nordqvist, står bakom denna underbara bok för hela familjen. Boken ges ut i samarbete med Beridna Högvakten.