Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Om livet före döden

Om livet före döden

Pocketbok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2010.

Nyskick. Fint skick - Samfraktar
Om livet före döden är en tankebok som diskuterar vad som faktiskt är viktigt i livet. Utifrån sina erfarenheter som terapeut, möten med många människor på olika nivåer inom arbetslivet och - inte minst - mycket personliga erfarenheter, diskuterar författaren hur vi hanterar våra liv. Hon menar att vi kanske måste börja tänka om, lära oss ta ansvar för våra liv, skaffa oss nya värderingar innan det är för sent - innan döden hinner ifatt oss. Grundläggande är vikten av att vi lär oss ta ansvar för vad vi säger, vad vi gör och hur vi lever våra liv. Att försöka skärskåda sin egen värderingsbakgrund och få upp ögonen för vilka förklaringsmodeller vi många gånger gömmer oss bakom är en aspekt av denna process. En annan sida av arbetet är att ärligt analysera sina målsättningar, sina valmöjligheter och de alternativa lösningar vi ställs inför. Åter en annan aspekt är att ta ansvar för sin kropp och sin hälsa, att lära sig lyssna på vad kroppen faktiskt säger oss - innan det är för sent. När vi tar både livet och oss själva på allvar i denna ständigt pågående process kan vi nå fram till insikt och mogenhet - vi kan bli regissör för vårt eget liv. Om livet före döden vill få oss att öppna ögonen för vårt eget ansvar för vad som är viktigt. Boken kan ses som ett underlag för en ständigt pågående diskussion. Som i sina tidigare böcker vinnlägger sig författaren om ett direkt och omedelbart tilltal. Tonen är mycket personlig och många gånger en aning polemisk.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127121430
Titel
Om livet före döden
Författare
Lena Nevander Friström
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2010
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
82 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Om livet före döden är en tankebok som diskuterar vad som faktiskt är viktigt i livet. Utifrån sina erfarenheter som terapeut, möten med många människor på olika nivåer inom arbetslivet och inte minst mycket personliga erfarenheter, diskuterar författaren hur vi hanterar våra liv. Hon menar att vi kanske måste börja tänka om, lära oss ta ansvar för våra liv, skaffa oss nya värderingar innan det är för sent - innan döden hinner ifatt oss.
Grundläggande är vikten av att vi lär oss ta ansvar för vad vi säger, vad vi gör och hur vi lever våra liv. Att försöka skärskåda sin egen värderingsbakgrund och få upp ögonen för vilka förklaringsmodeller vi många gånger gömmer oss bakom är en aspekt av denna process. En annan sida av arbetet är att ärligt analysera sina målsättningar, sina valmöjligheter och de alternativa lösningar vi ställs inför. Åter en annan aspekt är att ta ansvar för sin kropp och sin hälsa, att lära sig lyssna på vad kroppen faktiskt säger oss innan det är för sent.
När vi tar både livet och oss själva på allvar i denna ständigt pågående process kan vi nå fram till insikt och mogenhet - vi kan bli regissör för vårt eget liv.
Om livet före döden vill få oss att öppna ögonen för vårt eget ansvar för vad som är viktigt. Boken kan ses som ett underlag för en ständigt pågående diskussion. Som i sina tidigare böcker vinnlägger sig författaren om ett direkt och omedelbart tilltal. Tonen är mycket personlig och många gånger en aning polemisk.