Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
PERENNER i din trädgård - till nytta och fägring
PERENNER i din trädgård - till nytta och fägring PERENNER i din trädgård - till nytta och fägring PERENNER i din trädgård - till nytta och fägring PERENNER i din trädgård - till nytta och fägring

PERENNER i din trädgård - till nytta och fägring

Inbunden bok Ica Bokförlag. 2 uppl. 2002. 240 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– Att anlägga en perennrabatt är nästan som att måla. Det behövs olika färger och nyanser och varierande former på blad. Tips- och inspirationskapitel hjälper dig på traven till stordåd i trädgården. Här beskrivs i ord och bild olika sätt att använda perenner. Över 1.100 arter och sorter beskrivs. Ett 30-tal växter har lagts till nu i växtbeskrivningarna, liksom ett nytt avsnitt i bokens första del. • För att underlätta planeringen oavsett om det gäller färger, blomningstid eller växtens krav finns för varje växt foto samt olika fakta försedda med rubriker så att du lätt ska kunna finna just den information du söker. Utifrån en lathund i form av en tabell över de olika växternas krav och egenskaper kan du ganska snabbt grovplanera ditt växtval. • 384 färgfoton –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153422600
Titel
Perenner
Författare
Lena Månsson - Bertil K. Johanson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2002
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
930 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Succéboken i ny reviderad upplaga!
Att anlägga en perennrabatt är nästan som att måla. Det behövs olika färger och nyanser och varierande former på blad. Tips- och inspirationskapitel hjälper dig på traven till stordåd i trädgården. Här beskrivs i ord och bild olika sätt att använda perenner. Över 1.100 arter och sorter beskrivs. Ett 30-tal växter har lagts till nu i växtbeskrivningarna, liksom ett nytt avsnitt i bokens första del.

För att underlätta planeringen oavsett om det gäller färger, blomningstid eller växtens krav finns för varje växt foto samt olika fakta försedda med rubriker så att du lätt ska kunna finna just den information du söker. Utifrån en lathund i form av en tabell över de olika växternas krav och egenskaper kan du ganska snabbt grovplanera ditt växtval. 384 färgfoton.