Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
På spåret .2 500 frågor till hemmakupén

På spåret .2 500 frågor till hemmakupén

Inbunden bok Max Ström. 2010. 304 sidor.

Nyskick. På spåret - 2 500 frågor för hemmakupén -är både en bok och ett spel. Med boken följer en digital spelenhet där man genom knapptryckning kan avge sitt svar. Vid felaktigt svar anger spelenheten det rätta och är alltså helt enkelt en digital domare. Den håller också räkningen och visar hur många frågor var och en av två spelare har klarat. Självklart kan hur många som helst vara med och tävla, men då får man själv hålla koll på poängen. Även om detta är ett sällskapsspel går det precis lika bra att spela alldeles själv. "På spåret" är ett av SVT:s i särklass mest populära och mest älskade program. Tillsammans med sin redaktion har programmets frågeredaktör Lena Lind speciellt för denna bok skrivit 2 500 frågor som ibland är lätta, oftast lagom svåra och emellanåt riktigt kluriga. Boken är indelad i sju frågekategorier: Sverige, Europa, Världen, Historia, Kultur och nöje, Sport samt Djur, Natur och Vetenskap. Den är illustrerad med över 250 bilder. Absolut nyskick. (190814)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789171261885
Titel
På spåret : 2 500 frågor till hemmakupén
Författare
Lena Lind Brynstedt
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2010
Omfång
304 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 211 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
1240 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»ett måste för spelkvällar med vännerna« FEMINA »Boken kan varmt rekommenderas. Risken är bara att man hamnar i spelberoende. Så roligt är det« Tidningen Ångermanland På spåret – 2 500 frågor för hemmakupén är både en bok och ett spel. Här finns frågor om allt mellan himmel och jord – oftast lagom svåra men emellanåt riktigt kluriga. I stället för finurliga frågerubriker finns fyra svarsalternativ att välja bland. I boken finns en spelmodul där man genom knapptryckning avger sitt svar. Denna digitala domare vet alla rätta svar och håller räkning på poängen. Ett kul sällskapsspel, som det går precis lika bra att spela alldeles själv. Boken är indelad i sju kapitel med klassiska frågekategorier: Sverige, Europa, Världen, Historia, Kultur och Nöje, Sport samt Djur och Natur. Spelmodulen är lätt att använda och har två olika spellägen – antingen väljer spelmodulen fråga slumpvis eller så väljer du frågan. Förordet är skrivet av de nya programledarna Kristian Luuk och Fredrik Lindström. Med sin sinnrika spelmodul så har denna bok blivit en utav 2010 års bästa julklappar! Sagt om På spåret - 2 500 frågor för hemmakupén »Tummen upp« Radio Högby 90.9 »väldigt beroendeframkallande och rolig« www.boktrad.blogspot.com »Årets julklappstips!« minnareten.blogspot.com »Superkul!« theresans.blogg.se »Perfekt julklapp« breakfastbookclub.se »Lek "På spåret" hemma i soffan« DN. »Nu behöver du inte sitta och vänta op att testa din kunskap, sätt dig tillrätta i din hemmakupé och åk« Halmstad