Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Bu och Bä får besök

Bu och Bä får besök

av

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2006. 32 sidor.

Mycket gott skick. något hörnskav, liten fläck på insidan av pärmen. Portot gäller oavsett antal böcker. - Det är höst. Bu och Bä räfsar löv. Katten har klättrat upp i trädet och kan inte komma ner. Hur ska de hjälpa den? (S)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

29 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789129663020
Titel
Bu och Bä får besök
Författare
Lena Landström
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsdatum
20060309
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
220 x 288 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
391 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bilderbok om Bu och Bä i stort format! Bu och Bä och katten springer om varann i den här boken, som man vill läsa om och om igen! Oslagbar komik i både text och bild. En given klassiker, suveränt berättad. När Bu och Bä ska göra något blir det oftast trassligt. De blir förvånade. Till slut ordnar det ändå upp sig utan att Bu och Bä riktigt vet hur det har gått till. Med skenbart enkla medel berättar Lena och Olof Landström historier fyllda av underfundig humor. Ett unikt samspel mellan text och bild skapar en intagande bilderboksvärld, där Bu och Bä får upptäcka välrden på sitt eget vis. Bilderböckerna om Bu och Bä är moderna klassiker och hör till de mest utlånade på biblioteken. Populariteten sträcker sig långt utanför Sveriges gränser och Bu och Bä finns idag översatta till åtta språk.