Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bättre liv trots Parkinson - När det omöjliga blir möjligt

Bättre liv trots Parkinson - När det omöjliga blir möjligt

Inbunden bok. Liber. 1 uppl. 2009. 186 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. När Leif Ögård var fyrtiofem år fick han veta att han hade Parkinson. Läkaren talade om för honom att han troligen skulle vara rullstolsbunden inom fem år. I dag, nästan femton år senare, är Leif ett medicinskt mirakel. Han kan cykla, spela golf och åka slalom med sina barnbarn. Leif Ögård bestämde sig för att han skulle kontrollera sjukdomen istället för tvärtom. Han tog helt enkelt tillbaka makten över sitt liv.

Bättre liv trots Parkinson handlar om en människas livskris och hur han tar sig ur den. Den handlar om viljans makt och målbildens betydelse. Men det är också en viktig bok om hur det är att få en sjukdom där prognosen är dyster: man kommer bara att må sämre.

Boken vänder sig till alla som drabbats av Parkinson eller någon annan kronisk sjukdom, men även till deras anhöriga: släkt, vänner, familj och arbetskamrater. Boken kan även med fördel läsas av de som arbetar i vården och möter människor som lever i skuggan av en "ödesdom" som Leif Ögård kallar det.

Leif Ögård är en av Sveriges mest erfarna organisationskonsulter och har tidigare skrivit böckerna Total inre effektivitet samt den prisbelönta Livslångs lärande.

Tolv procent av bokens royaltyintäkter kommer att gå direkt till Parkinsonförbundets forskning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789170052293
Titel
Bättre liv trots Parkinson - När det omöjliga blir möjligt
Författare
Ögård, Leif
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Bandtyp
Häftad
Vikt
366 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Leif Ögård var fyrtiofem år fick han veta att han hade Parkinson.Läkaren talade om för honom att han troligen skulle vara rullstolsbunden inom fem år. I dag, nästan femton år senare, är Leif ett medicinskt mirakel. Han kan cykla, spela golf och åka slalom med sina barnbarn. Leif Ögård bestämde sig för att han skulle kontrollera sjukdomen istället för tvärtom. Han tog helt enkelt tillbaka makten över sitt liv.

Läs mer
Bättre liv trots Parkinson handlar om en människas livskris och hur han tar sig ur den. Den handlar om viljans makt och målbildens betydelse.Men det är också en viktig bok om hur det är att få en sjukdom där prognosen är dyster: man kommer bara att må sämre.
Boken vänder sig till alla som drabbats av Parkinson eller någon annan kronisk sjukdom, men även till deras anhöriga: släkt, vänner, familj och arbetskamrater. Boken kan även med fördel läsas av dom som arbetar i vården och möter människor som lever i skuggan av en "ödesdom" som LeifÖgård kallar det.Leif Ögård är en av Sveriges mest erfarna organisationskonsulter och har tidigare skrivit böckerna Total inre effektivitet samt den prisbelönta Livslångs lärande.
Tolv procent av bokens royaltyintäkter går direkt till Parkinsonförbundets forskning.

Om författarna
Leif Ögård är en av Sveriges mest erfarna organisationskonsulter.