Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allemans bok om kinesisk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]

Allemans bok om kinesisk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]

Häftad bok. Stockholm : LiberFörlag. 1978. 96 sidor.

Nära nyskick. Inskription på försättbladet. Oanvänd. Baksidestext: Allemans bok om kinesisk mat ger dig fakta, färdigheter och fördjupning. Det kinesiska köket bjuder på starkt kryddade och saltade rätter likaväl som söta och sura. Soja, sesam och ingefära används överallt och alla kineser äter med pinnar. Men de regionala variationerna är stora. Faktadelen ger dig en allmän kulinarisk bakgrund. Färdighetsdelen bjuder på drygt 150 recept med tillagningsanvisningar steg för steg enligt olika grundmetoder, t ex snabbstekning, bräsering, ångkokning, ugnsmatlagning, soppor och ris. I fördjupningsdelen lär man sig planera en kinesisk måltid, får tips på menyer med beräknad tillagningstid samt på andra böcker med kinesisk matlagning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9138046245
Titel
Allemans bok om kinesisk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]
Författare
Leeming, Margaret - Huang Man-hui, May - Thermænius-Göransson, Maj
Förlag
Stockholm : LiberFörlag
Språk
Svenska