Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allemans bok om kinesisk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]

Allemans bok om kinesisk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]

Häftad bok. Stockholm : LiberFörlag. 1978. 96 sidor.

Mycket gott skick. Bokens främre pärm har vikts upp, men i övrigt verkar boken oläst och oöppnad. Hörnen är lite tilltryckta och pärmarna är kanske lite blekta/ gulnade och med ytliga skrapmärken, men annars en bok i verkligt gott skick. Ingen namning, läsveck eller annat. Boken börjar med en mindre faktadel om kinesisk matkultur. Huvuddelen ägnas åt kapitlet "Färdigheter" som omfattar bl a Snabbstekning, Bräsering, Ångkokning, Soppor, Kalla rätter, Ris mm Här finns recepten och instruktiva teckningar som visar handgrepp och annat. Boken avslutas med "Fördjupning": Hur en kinesisk måltid planeras, Litteratur, Måttenheter och förkortningar samt Register. Boken innehåller rikligt med illustrationer, både i färg och svartvitt, teckningar och foton.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9138046245
Titel
Allemans bok om kinesisk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]
Författare
Leeming, Margaret - Huang Man-hui, May - Thermænius-Göransson, Maj
Förlag
Stockholm : LiberFörlag
Språk
Svenska