Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Musikens betydelse för flickor

Musikens betydelse för flickor

Inbunden bok Alfabeta. 1 uppl. 2009. 220 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Hanteringsspår och skavning på omslaget. Boken verkar närmast oläst. [rum 1]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789150111316
Titel
Musikens betydelse för flickor
Författare
Lavinia Greenlaw
Förlag
Alfabeta
Utgivningsår
2009
Omfång
220 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 216 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
400 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Musikens betydelse för flickor är en självbiografi där musiken löper parallellt med livet. En uppväxtskildring skildrad genom de starka musikupplevelser som kantar Lavinias barndom, ungdomsår och första år som vuxen. Här finns tidiga minnen av hur hon dansar med sin pappa genom att stå på hans fötter, popmusikens oförställda glädje och inte minst punkens omstörtande ankomst till hennes lilla hemstad. Vi drällde på dansgolven och hängde över balustraderna men det mesta av parketten, pelarna, de väggfasta sofforna och ljuskronorna var borta. Istället fanns där lysrör, strålkastare, linoleum och nödutgångsskyltar. Inga romanser kunde spelas upp där för det fanns inga signaler att följa, inga tecken att tyda, inga val att göra, åtminstone inte på samma sätt som på sällskapsdansens tid. Lavinia Greenlaw är född 1962 i London. Hon är en prisbelönt poet och författare som givit ut flera diktsamlingar och romaner.