Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
HUSEN RUNT ÖSTERSJÖN
HUSEN RUNT ÖSTERSJÖN HUSEN RUNT ÖSTERSJÖN HUSEN RUNT ÖSTERSJÖN HUSEN RUNT ÖSTERSJÖN HUSEN RUNT ÖSTERSJÖN HUSEN RUNT ÖSTERSJÖN

HUSEN RUNT ÖSTERSJÖN

Inbunden bok Max Ström. 2005. 224 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Obet. ytmärken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! –– Människor har i alla tider sökt sig till kusten, till bördig jord, rikt fiske och god jakt. Men framför allt är det havet som lockar, då som nu. Men att bo vid kusten ställer särskilda krav på husen, inte minst på våra breddgrader. Runt Östersjön har olika stilar utvecklats, och de har alla mejslats fram ur ett gemensamt ursprung – närheten till naturen, årstidernas växlingar och det hårda klimatet. • Husen runt Östersjön är en bred skildring av hus och boende i de nio länder som ligger längs Östersjöns kuster; Sverige, Finland, Ryssland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Danmark. Här finns bondköken och kaptensvillorna, sjöbodarna och timmerhusen, men också modern arkitektur och nyskapande inredning. • Sølvi dos Santos och Laura Gutman-Hanhivaara tar oss med på en inspirerande resa till över 20 olika hem runt vårt innanhav. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189204973
Titel
Husen runt Östersjön
Författare
Laura Gutman-Hanhivaara
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2005
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
249 x 295 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
1717 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Människor har i alla tider sökt sig till kusten, till bördig jord, rikt fiske och god jakt. Men framför allt är det havet som lockar, då som nu. Men att bo vid kusten ställer särskilda krav på husen, inte minst på våra breddgrader. Runt Östersjön har olika stilar utvecklats, och de har alla mejslats fram ur ett gemensamt ursprung - närheten till naturen, årstidernas växlingar och det hårda klimatet. Husen runt Östersjön är en bred skildring av hus och boende i de nio länder som ligger längs Östersjöns kuster; Sverige, Finland, Ryssland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Danmark. Här finns bondköken och kaptensvillorna, sjöbodarna och timmerhusen, men också modern arkitektur och nyskapande inredning. Sølvi dos Santos och Laura Gutman-Hanhivaara tar oss med på en inspirerande resa till över 20 olika hem runt vårt innanhav.