Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
ROBOT – Allt om framtidens maskiner
ROBOT – Allt om framtidens maskiner ROBOT – Allt om framtidens maskiner ROBOT – Allt om framtidens maskiner ROBOT – Allt om framtidens maskiner ROBOT – Allt om framtidens maskiner ROBOT – Allt om framtidens maskiner

ROBOT – Allt om framtidens maskiner

Inbunden bok. Tukan förlag. 2018. 160 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Stort format, ca 22x28 cm. – Se fler bilder! –– Robotar av olika slag har länge varit en del av vår värld, men på senare år börjar det komma allt närmare. Nu står vi mitt i genombrottet för robotar som på olika sätt ska ge människor personlig service och bli en del av vår vardag.

• Den här boken välkomnar dig till robotarnas fantastiska värld! Här finns allt från gigantiska kamprobotar till rymdrobotar och mikroskopiska nanorobotar.

• Robotarna är framtidens maskiner – och framtiden är redan här. • Lucy Rogers är ingenjör, problemlösare och specialist på att förverkliga idéer – allt från robotdinosaurier i nöjesparker till skyltdockor i modebutiker. Hon är en drivande kraft inom den så kallade maker-rörelsen, ett världsomspännande nätverk för kreativa människor som vill göra drömmar till verklighet. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177834205
Titel
Robot: allt om framtidens maskiner
Författare
Buller, Laura
Förlag
Tukan förlag
Utgivningsår
2018
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
223 x 283 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
900 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Robotar av olika slag har länge varit en del av vår värld, men på senare år börjar det komma allt närmare. Nu står vi mitt i genombrottet för robotar som på olika sätt ska ge människor personlig service och bli en del av vår vardag.



Den här boken välkomnar dig till robotarnas fantastiska värld! Här finns allt från gigantiska kamprobotar till rymdrobotar och mikroskopiska nanorobotar.

Robotarna är framtidens maskiner – och framtiden är redan här.

Lucy Rogers är ingenjör, problemlösare och specialist på att förverkliga idéer – allt från robotdinosaurier i nöjesparker till skyltdockor i modebutiker. Hon är en drivande kraft inom den så kallade maker-rörelsen, ett världsomspännande nätverk för kreativa människor som vill göra drömmar till verklighet.