Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mat för barn och deras föräldrar

Mat för barn och deras föräldrar

Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2007. 153 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151848310
Titel
Mat för barn och deras föräldrar
Författare
Lindberg, Latifa
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2007
Omfång
153 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
195 x 235 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
615 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla föräldrar vill göra god, nyttig och vällagad mat till sina barn. Men hur bär man sig åt? I Mat för barn & deras föräldrar blandas recept med matnyttig och uppdaterad kunskap om hur man anpassar maten för såväl 6-månadersbebisen som till barnet med födoämnesallergi.

Efter 30 000 sålda exemplar kommer nu en uppdaterad upplaga av Mat för barn & deras föräldrar med senaste allergilagstiftningen och nya rekommendationer när det gäller nötter och tillsatt fett. Dessutom har boken fått en tydligare åldersindelning, temauppslagen är samlade på ett ställe och flera nya recept har tillkommit. Allt för att göra boken mer lättillgänglig och användarvänlig.
Men precis som tidigare finns hjälpen och inspirationen som många behöver.
Mat för barn & deras föräldrar vänder sig till både nyblivna föräldrar som ska laga mat till sitt barn för första gången och till föräldrar med äldre barn som behöver ny matinspiration. Samtliga rätter kan tillagas även för allergiker.
Recepten är lätta att följa och ger färgstarka, läckra och lockande rätter för hela familjen. Utöver frukost, lunch- och middagsrecept finns temauppslag om bland annat mellanmål, ”fredagsmys”, kalasmenyer för olika åldrar och brunch.
Här finns också flera informativa avsnitt: ”Mat och näring” tar bland annat upp olika fettkvaliteter, järn och andra kosttillskott, salt, tallriksmodellen, ekologiska livsmedel och vegetarisk mathållning för barn. ”Den första maten” och ”Småbarnsmat” beskriver allt från övergången från amning till hur man smartast introducerar olika livsmedel, förslag på måltidsordningar och färdiglagat kontra hemlagat.
Kort sagt innehåller boken allt som småbarnsfamiljen behöver för att göra måltiden till en smakfull och kul sammankomst.