Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
De norrbottniska satansverserna : en faksimilutgåva av (sånt man inte med bästa vilja i världen kan) Kalla fakta om Piteå
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789170053207
Titel
De norrbottniska satansverserna : en faksimilutgåva av (sånt man inte med bästa vilja i världen kan) Kalla fakta om Piteå
Författare
Lasse Eriksson - Ronny Eriksson
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Omfång
118 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
253 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är en bok om händelser och företeelser i Piteå, en bok som varit vägledande för många i livets kuperade potatisland. Den publicerades lokalt första gången 1990, men försvann snabbt från bokhandels- och biblioteksdiskarna för att sedan dyka upp på svarta marknaden. Nu är tiden mogen för resten av Sverige att få ta del av de brinnande hemligheter och djärva principer som Piteås invånare så länge tagit för självklara.

Läs mer
Ronny och Lasse Eriksson är två av våra mest kända ståuppkomiker som medverkat i ett otal TV- och radioprogram, tex. Snacka om nyheter. Båda skådespelar, skriver musik och kommer från Piteå. Ronny titulerar sig även pessimistkonsult och har TV-serierna Lid i natt och Bondånger bakom sig. Lasse har skrivit ett tiotal böcker, senast Gode Gud ge mig tålamod – men gör det fort samt Jag har kokat 200 000 potatisar, som båda nått ut till en bred publik.

Om författarna
Ronny är en av våra mest kända ståuppkomiker som medverkat i ett otal TV- och radioprogram, tex. Snacka om nyheter. Han titulerar sig även pessimistkonsult och har TV-serierna Lid i natt och Bondånger bakom sig.
Lasse Eriksson har slagits mot vardagen hela sitt liv. Vardagen har hittills alltid vunnit och därför söker han sitt uttryck för att ta sig därifrån.
Lasse Eriksson är känd för den breda publiken bland annat för sin medverkan i TV-programmet Snacka om nyheter och radions Telespånarna. Han har skrivit musik, dramatik och böcker, och är dessutom bildkonstnär, ståuppkomiker, ekonomhistoriker och artist. I mitten av sextiotalet blev Lasse nordkalottmästare i höjdhopp, sedan dess har han fått flera andra utmärkelser och medaljer, bland annat Piteås guldmedalj nummer 11 och Owe Törnqvist-stipendiet.