Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Filippa & morfar hoppar studsmatta

Filippa & morfar hoppar studsmatta

Inbunden bok Tukan. 2017. 32 sidor.

Nyskick. En dag kommer morfar hem till Filippa med en konstig grej - en gammal hoppstylta. 'Så här gör man', säger morfar och studsar iväg. Men stora, tunga morfar får lite för bra studs och hoppleken får ett abrupt slut. Efter en kort fika bestämmer sig Filippa att hon ska visa morfar hur barn studsar nuförtiden och ut på studsmattan bär det. Ett äppelträd är inblandat ... och brandkåren. Precis som Filippa och morfar går på tivoli är Filippa och morfar hoppar studsmatta en varm och rolig saga av Lasse Berghagen. Laminatband. Underbart charmiga illustrationer av Kristina Grundström. Språk:Svenska.Nyskick.(0718)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789176175330
Titel
Filippa & morfar hoppar studsmatta
Författare
Lasse Berghagen - Kristina Grundström
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2016
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
224 x 299 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
404 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En dag kommer morfar hem till Filippa med en konstig grej - en gammal hoppstylta. 'Så här gör man', säger morfar och studsar iväg. Men stora, tunga morfar får lite för bra studs och hoppleken får ett abrupt slut. Efter en kort fika bestämmer sig Filippa att hon ska visa morfar hur barn studsar nuförtiden och ut på studsmattan bär det. Ett äppelträd är inblandat ... och brandkåren. Precis som Filippa och morfar går på tivoli är Filippa och morfar hoppar studsmatta en varm och rolig saga av Lasse Berghagen. Underbart charmiga illustrationer av Kristina Grundström