Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den digitala revolutionen.Vetenskapens universum

Den digitala revolutionen.Vetenskapens universum

Inbunden bok. Bonnier Publications A/S. 2010. 128 sidor.

Nyskick. Gå på upptäcktsfärd i vår digitala tidsålder. Se hur chips och mikroprocessorer har revolutionerat varenda liten del av vår värld. Följ med forskarna som med datorernas enorma räknekraft kan kartlägga alla generna i oss människor. Boken är producerad av samma människor som står bakom tidskriften Illustrerad Vetenskap, och man har tagit fasta på att förklara komplicerade samband så att alla kan förstå. Förutom en mängd informativa ritningar och tydlig steg-för-steg grafik finns många praktiska fördelar med denna bok, vilket förhöjer läsupplevelsen. Bl.a.: - visas detaljer och principer med överskådliga 3D-illustrationer - ingår ett särskilt nyckelordsavsnitt där facktermerna får en förklaring Tack vare det lättförståliga språket och den mycket visuella layouten passar boken till hela familjen, allt från vetgirig skolungdom till nyfikna som vill få en inblick i det mysterium som i århundraden har fascinerat forskare och biologer mer än något annat mänskligt organ. Absolut nyskick. (190615)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9788253530475
Titel
Vetenskapens universum. Den digitala revolutionen
Författare
Andersen, Lasse
Förlag
Bonnier Publications A/S
Utgivningsår
2010
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
236 x 304 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
760 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Gå på upptäcktsfärd i vår digitala tidsålder. Se hur chips och mikroprocessorer har revolutionerat varenda liten del av vår värld. Följ med forskarna som med datorernas enorma räknekraft kan kartlägga alla generna i oss människor.

Boken är producerad av samma människor som står bakom tidskriften Illustrerad Vetenskap, och man har tagit fasta på att förklara komplicerade samband så att alla kan förstå. Förutom en mängd informativa ritningar och tydlig steg-för-steg grafik finns många praktiska fördelar med denna bok, vilket förhöjer läsupplevelsen. Bl.a.:
- visas detaljer och principer med överskådliga 3D-illustrationer
- ingår ett särskilt nyckelordsavsnitt där facktermerna får en förklaring

Tack vare det lättförståliga språket och den mycket visuella layouten passar boken till hela familjen, allt från vetgirig skolungdom till nyfikna som vill få en inblick i det mysterium som i århundraden har fascinerat forskare och biologer mer än något annat mänskligt organ.