Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Trädgårdarnas ABC

Trädgårdarnas ABC

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2 uppl. 2003. 324 sidor.

Mycket gott skick. Inbunden, laminerat pappband. Rikt illustrerad i färg. Format 27*22 cm. I fint skick, överstruken namnteckning insida.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9153423364
Titel
Trädgårdarnas ABC
Författare
Lars-Eric Samuelsson - Ulf Schenkmanis
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2003
Omfång
324 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1420 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Trädgårdarnas ABC bygger på den kända trädgårdskonsulenten Lars-Eric Samuelssons långa erfarenhet. Till sin hjälp i boken har han den evige parhästen Ulf Schenkmanis. Dessa har sedan mitten på 1970-talet varit verksamma med bl.a. det populära radioprogrammet Trädgårdsdags. De två lotsar både den osäkre odlaren och den mest hängivna entusiasten förbi de svårigheter som ibland känns som om de tornade upp sig under arbetet med en trädgård. Sven-Gösta Johansson är en internationellt erkänd pressfotograf, och en av Sveriges skickligaste trädgårdsfotografer.
  Med Trädgårdarnas ABC får du inte bara hjälp med en väl fungerande trädgård, den ska också vara lättskött och kunna ge skönhet, omväxling, ro och överraskningar. Detta skapar man inte enbart genom en mängd olika blommor. Det handlar i stället om utformning, rumsbildning, kontraster mellan ljus och skugga, natur och arkitektur.
  Fördelen med att äga ett hus är att få ha sin egen trädgård. Det är ljuvligt att kunna öppna sin dörr, uppleva blomrikedom och möta allt det som uterummet kan erbjuda. I Trädgårdarnas ABC får du lära dig allting om hur du ska sköta din trädgård och därtill får du kännedom om en mängd växter av alla de slag. 224 färgfoton, 72 färgteckningar, 844 arter och sorter.