Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vildrosor

Vildrosor

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2002. 95 sidor.

Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.

Vildrosorna gör nu sitt intåg i våra trädgårdar och de är extra spännande att odla. Många passar perfekt på naturtomten där de smälter in på ett naturligt sätt och lyser upp hela trädgården med sin fantastiskt rika blomning. Och de är både härdiga och friska. Här presenteras många intressanta sorter som passar vårt svenska klimat. Vildrosor känns spännande och "nya" med sin skira blomning och ofta gracila växtsätt. Vem kan motstå deras ofta enkla blommor med ljuvlig doft som sitter på alldeles lagom höjd för både ögon och näsa?

Sortimentet växer i plantskolorna och nu finns det ganska mycket att välja på. Vildrosen ser lite oskuldsfullt ömtålig ut bland trädgårdens övriga perenner. Men där misstar man sig! De är både friska och härdiga och blir bara kraftigare och vackrare för varje år. Och nästan bäst av allt är att de blommar enormt mycket. Vildrosorna hör till passa-på-växterna som man måste njuta av genast. Att skjuta upp det till någon annan vecka är det inte tal om. Då kan blomningen vara över. Till hösten börjar vildrosornas nya charmoffensiv när nyponen börjar rodna på grenarna. Den uppvisningen varar desto längre hela vintern!

Vildrosor är riktar sig till trädgårdsodlare och till dem som planerar olika typer av planteringar. Boken ingår i Gröna serien.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9127354113
Titel
Vildrosor
Författare
Lars-Åke Gustavsson
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2002
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vildrosorna gör nu sitt intåg i våra trädgårdar och de är extra spännande att odla. Många passar perfekt på naturtomten där de smälter in på ett naturligt sätt och lyser upp hela trädgården med sin fantastiskt rika blomning. Och de är både härdiga och friska. Här presenteras många intressanta sorter som passar vårt svenska klimat. Vildrosor känns spännande och nya med sin skira blomning och ofta gracila växtsätt. Vem kan motstå deras ofta enkla blommor med ljuvlig doft som sitter på alldeles lagom höjd för både ögon och näsa? Sortimentet växer i plantskolorna och nu finns det ganska mycket att välja på. Vildrosen ser lite oskuldsfullt ömtålig ut bland trädgårdens övriga perenner. Men där misstar man sig! De är både friska och härdiga och blir bara kraftigare och vackrare för varje år. Och nästan bäst av allt är att de blommar enormt mycket. Vildrosorna hör till passa-på-växterna som man måste njuta av genast. Att skjuta upp det till någon annan vecka är det inte tal om. Då kan blomningen vara över. Till hösten börjar vildrosornas nya charmoffensiv när nyponen börjar rodna på grenarna. Den uppvisningen varar desto längre hela vintern! Vildrosor är riktar sig till trädgårdsodlare och till dem som planerar olika typer av planteringar. Boken ingår i Gröna serien.