Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Shakespeare och hans samtid

Shakespeare och hans samtid

Häftad bok Berghs. 1999. 160 sidor.

Nära nyskick. Rikligt fotoillustrerad i färg. "Shakespeare är unik. Hans insats är tidlös, men han är inte desto mindre ett barn av sin tid, det elisabetanska England - detta lysande skådespel med drottningen i centrum, med hovmän, soldater och upptäcktsresande, poeter och lärde. Kunnigt och roande visar Francois Laroque vilka tankar och föreställningar som låg i tiden i renässansens England och hur Shakespeare, yrkesskådespelaren, den fulländade dramatikern, kunde konsten att omvandla den mänskliga komedi som han såg utspelas omkring sig till odödliga mästerverk".

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
915021165X
Titel
Shakespeare och hans samtid
Författare
Francois Laroque
Förlag
Berghs
Utgivningsår
1999
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
125 x 178 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
250 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Shakespeare är ständigt aktuell! Hans kännedom om det djupast mänskliga berör oss lika mycket i dag som det rörde människor under hans egen tid. Men var fick han allt ifrån? Vem var han egentligen? Det har skrivits hyllmeter med litteratur om Shakespeare, alltifrån lärda avhandlingar till lättsamma handledningar för barn. Ändå är den här boken unik på svenska den presenterar Shakespeare som en produkt av sin epok, hur olika tankar och strömningar i renässansens England togs upp av honom och diktades in i hans verk.