-
BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecep...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 192 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172087
- Titel
- BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecept
- Författare
- Ray "Dr. BBQ" Lampe
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 208 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De bästa marinaderna och smaksättningarna
för grillat!
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika metoder att använda sig av. Marinad, rubb, glaze, saltlag och injektioner är bara några olika tekniker för smaksättning.
Ray Lampe även kallad "Dr. BBQ" har varit professionell grillmästare i 20 år och skrivit en mängd kokböcker. Här delar han inte bara med sig av sina mest oslagbara marinader utan ger också en gedigen genomgång av de bästa metoderna. Här finns smaksättningar för olika typer av kött, fisk och grönsaker. Ray Lampe bjuder också på recept på tillbehör som passar till de olika rätterna. Allt som allt rymmer boken 120 recept. Och om man inte vill tända grillen går det precis lika bra att tillaga rätterna på spisen eller i ugnen.
Tukan Förlag 1 9789176172087 -
BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecep...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. 21 x 19 cm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172087
- Titel
- BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecept
- Författare
- Ray "Dr. BBQ" Lampe
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 208 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De bästa marinaderna och smaksättningarna
för grillat!
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika metoder att använda sig av. Marinad, rubb, glaze, saltlag och injektioner är bara några olika tekniker för smaksättning.
Ray Lampe även kallad "Dr. BBQ" har varit professionell grillmästare i 20 år och skrivit en mängd kokböcker. Här delar han inte bara med sig av sina mest oslagbara marinader utan ger också en gedigen genomgång av de bästa metoderna. Här finns smaksättningar för olika typer av kött, fisk och grönsaker. Ray Lampe bjuder också på recept på tillbehör som passar till de olika rätterna. Allt som allt rymmer boken 120 recept. Och om man inte vill tända grillen går det precis lika bra att tillaga rätterna på spisen eller i ugnen.
Tukan Förlag 1 9789176172087 -
BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecep...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 192 sidor.
Mycket gott skick. De bästa marinaderna och smaksättningarna
för grillat!
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172087
- Titel
- BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecept
- Författare
- Ray "Dr. BBQ" Lampe
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 208 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De bästa marinaderna och smaksättningarna
för grillat!
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika metoder att använda sig av. Marinad, rubb, glaze, saltlag och injektioner är bara några olika tekniker för smaksättning.
Ray Lampe även kallad "Dr. BBQ" har varit professionell grillmästare i 20 år och skrivit en mängd kokböcker. Här delar han inte bara med sig av sina mest oslagbara marinader utan ger också en gedigen genomgång av de bästa metoderna. Här finns smaksättningar för olika typer av kött, fisk och grönsaker. Ray Lampe bjuder också på recept på tillbehör som passar till de olika rätterna. Allt som allt rymmer boken 120 recept. Och om man inte vill tända grillen går det precis lika bra att tillaga rätterna på spisen eller i ugnen.
Tukan Förlag 1 9789176172087 -
BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecep...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 192 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172087
- Titel
- BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecept
- Författare
- Ray "Dr. BBQ" Lampe
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 208 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De bästa marinaderna och smaksättningarna
för grillat!
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika metoder att använda sig av. Marinad, rubb, glaze, saltlag och injektioner är bara några olika tekniker för smaksättning.
Ray Lampe även kallad "Dr. BBQ" har varit professionell grillmästare i 20 år och skrivit en mängd kokböcker. Här delar han inte bara med sig av sina mest oslagbara marinader utan ger också en gedigen genomgång av de bästa metoderna. Här finns smaksättningar för olika typer av kött, fisk och grönsaker. Ray Lampe bjuder också på recept på tillbehör som passar till de olika rätterna. Allt som allt rymmer boken 120 recept. Och om man inte vill tända grillen går det precis lika bra att tillaga rätterna på spisen eller i ugnen.
Tukan Förlag 1 9789176172087 -
BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecep...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 192 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar.
Kika gärna på mina andra kokböcker jag har i lådan.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172087
- Titel
- BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecept
- Författare
- Ray "Dr. BBQ" Lampe
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 208 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De bästa marinaderna och smaksättningarna
för grillat!
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika metoder att använda sig av. Marinad, rubb, glaze, saltlag och injektioner är bara några olika tekniker för smaksättning.
Ray Lampe även kallad "Dr. BBQ" har varit professionell grillmästare i 20 år och skrivit en mängd kokböcker. Här delar han inte bara med sig av sina mest oslagbara marinader utan ger också en gedigen genomgång av de bästa metoderna. Här finns smaksättningar för olika typer av kött, fisk och grönsaker. Ray Lampe bjuder också på recept på tillbehör som passar till de olika rätterna. Allt som allt rymmer boken 120 recept. Och om man inte vill tända grillen går det precis lika bra att tillaga rätterna på spisen eller i ugnen.
Tukan Förlag 1 9789176172087 -
BBQ: nya spännande smaker och 120 grillrecept
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 192 sidor.
Nyskick. Den ultimata BBQ-boken!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172087
- Titel
- BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecept
- Författare
- Ray "Dr. BBQ" Lampe
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 208 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De bästa marinaderna och smaksättningarna
för grillat!
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika metoder att använda sig av. Marinad, rubb, glaze, saltlag och injektioner är bara några olika tekniker för smaksättning.
Ray Lampe även kallad "Dr. BBQ" har varit professionell grillmästare i 20 år och skrivit en mängd kokböcker. Här delar han inte bara med sig av sina mest oslagbara marinader utan ger också en gedigen genomgång av de bästa metoderna. Här finns smaksättningar för olika typer av kött, fisk och grönsaker. Ray Lampe bjuder också på recept på tillbehör som passar till de olika rätterna. Allt som allt rymmer boken 120 recept. Och om man inte vill tända grillen går det precis lika bra att tillaga rätterna på spisen eller i ugnen.
Tukan Förlag 1 9789176172087
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn