Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
FRI FRÅN DIABETES

FRI FRÅN DIABETES

Inbunden bok. Fitnessförlaget, Stockholm. Första uppl. 2006. 160 sidor.

Nyskick. Boken är en gallrad biblioteksbok. Den ser ut att vara oläst. Inga märken eller markeringar förutom bibliotekets egen stämpel.
Ur förlagets text om boken: ”Bli fri från din diabetes! Diabetes – främst diabetes typ 2 – går faktiskt att själv förebygga, behandla och i vissa fall även bota. Det gäller bara att veta hur.
I Fri från diabetes förklaras på ett enkelt sätt hur regleringen av blodsockret fungerar i kroppen. Begrepp som insulinresistens, insulinkänslighet och glukostolerans reds ut, och rak och tydlig information blandas på ett lättsamt sätt med konkreta tips och praktiska tillämpningar. Här finns allt ifrån hur diabetes uppkommer och behandlas till vilka biverkningar det kan ha och vad man själv kan göra för att må bättre. Med rätt kost och motion kan man nämligen göra väldigt mycket. Dessutom händer i dag en hel del på forskningsfronten, och det är inte längre självklart att den traditionella diabeteskosten är den rätta lösningen. Fri från diabetes vänder sig till den som vill veta mer om diabetes, hur man kan förebygga, behandla och i vissa fall till och med bli helt fri från sin diabetes. Bokens fokus ligger på den typ av diabetes som tidigare kallades åldersdiabetes, men som till följd av vårt välfärdssamhälle börjat krypa allt längre ner i åldrarna och vållar allt större problem. Ur innehållet: Vilka olika diabetesformer finns, och vad händer i kroppen? / Ligger du i risk- zonen? / Så blir du fri från din diabetes / Vilka livsmedel ska jag välja/undvika? Är motion den bästa medicinen? / Recept.” 23 x 17 cm. 610 g.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9185225703
Titel
Fri från diabetes
Författare
Andersson, Kristina
Förlag
Fitnessförlaget
Utgivningsår
2006
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Bli fri från din diabetes! Diabetes främst diabetes typ 2 går faktiskt att själv förebygga, behandla och i vissa fall även bota. Det gäller bara att veta hur.     I Fri från diabetes förklaras på ett enkelt sätt hur regleringen av blodsockret fungerar i kroppen. Begrepp som insulinresistens, insulinkänslighet och glukostolerans reds ut, och rak och tydlig information blandas på ett lättsamt sätt med konkreta tips och praktiska tillämpningar.      Här finns allt ifrån hur diabetes uppkommer och behandlas till vilka biverkningar det kan ha och vad man själv kan göra för att må bättre. Med rätt kost och motion kan man nämligen göra väldigt mycket. Dessutom händer i dag en hel del på forskningsfronten, och det är inte längre självklart att den traditionella diabeteskosten är den rätta lösningen.     Fri från diabetes vänder sig till den som vill veta mer om diabetes, hur man kan förebygga, behandla och i vissa fall till och med bli helt fri från sin diabetes. Bokens fokus ligger på den typ av diabetes som tidigare kallades åldersdiabetes, men som till följd av vårt välfärdssamhälle börjat krypa allt längre ner i åldrarna och vållar allt större problem. Ur innehållet: -         Vilka olika diabetesformer finns, och vad händer i kroppen? -         Ligger du i riskzonen? -         Så blir du fri från din diabetes -         Vilka livsmedel ska jag välja/undvika? -         Är motion den bästa medicinen? -         Recept