Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Liv (Elixir för homo homini lupus)

Liv (Elixir för homo homini lupus)

Pocketbok Eija Korhonen, E- förlaget, www.livselixir.net . 1 uppl. 2018. 331 sidor.

Nyskick. Liv (Elixir för homo homini lupus) är en fiktiv berättelse, skriven med lätt hand, om fyra kvinnor och en hund. Boken är genreöverskridande. I berättelsen flätas filosofiska diskussioner samman med kritiskt kåseri och vardagslivets komiska vedermödor, och samma humanistiskt existentiella anda och tro på människan som präglar Eijas tidigare bk, genomsyrar också den här bokens sidor.
Eija Korhonen är doktorand i hälsopsykologi, med passion bla för livs- och samhällsfrågor, konst, filosofi, etik och hon har forskat i faktorer involverade i välbefinnande och hälsa. Hon har tidigare gett ut faktaboken: En bok om människan och livet - livselixir.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163941498
Titel
Liv (Elixir för homo homini lupus)
Förlag
E- förlaget
Utgivningsår
2018
Omfång
331 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 20 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Liv (Elixir för homo homini lupus) är en fiktiv berättelse om fyra unga kvinnor och en hund. I den här genreöverskridande boken, som är skriven med lätt hand, flätas vardagslivets komiska vedermödor och kritiskt kåseri samman med filosofiska diskussioner och livsfrågor. Samma humanistiskt existentiella anda och tro på människan som präglar Eijas tidigare faktabok, genomsyrar också den här bokens sidor.

Eija Korhonen är doktorand i hälsopsykologi, med passion bl. a. för livs- och samhällsfrågor, konst, filosofi och etik, och hon har forskat i faktorer involverade i vårt välbefinnande. Hon är också lärare och bildkonstnär och har tidigare gett ut boken "En bok om människan och livet - livselixir".