Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Liv (Elixir för homo homini lupus)

Liv (Elixir för homo homini lupus)

Pocketbok Eija Korhonen, E- förlaget, www.livselixir.net . 1 uppl. 2018. 331 sidor.

Nyskick. Liv (Elixir för homo homini lupus) är en fiktiv berättelse, skriven med lätt hand, om fyra kvinnor och en hund. Boken är genreöverskridande. I berättelsen flätas filosofiska diskussioner samman med kritiskt kåseri och vardagslivets komiska vedermödor, och samma humanistiskt existentiella anda och tro på människan som präglar Eijas tidigare bk, genomsyrar också den här bokens sidor. Eija Korhonen är doktorand i hälsopsykologi, med passion bla för livs- och samhällsfrågor, konst, filosofi, etik och hon har forskat i faktorer involverade i välbefinnande och hälsa. Hon har tidigare gett ut faktaboken: En bok om människan och livet - livselixir.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163941498
Titel
Liv (Elixir för homo homini lupus)
Förlag
Eija Irene Korhonen, E- förlaget
Utgivningsår
2018
Omfång
331 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 20 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
"Det är ansvaret för alla de små saker som vi av fri vilja väljer och dagligen förverkligar som gör oss starka!, sa Jonna. "Inte jaget eller frihet från ansvar. Friheten måste ha gränser att stångas mot. Precis som kreativiteten." Så är det också med lyckan. Lyckan är en märklig liten fe som påminner oss om att det inte nödvändigtvis är den som nått sina drömmars mål som är den lyckligaste av oss alla. Lyckan lär oss snarare att det är vår öppenhjärtade engagemang, här och nu, som leder oss rätt, och att det går att undvara mycket, men inte den glädje som följer av vårt mod. Eija Korhonen är doktorand i hälsopsykologi, med passioner bl.a. för livs- och samhällsfrågor, konst, filosofi och etik, och hon har forskat i faktorer involverade i vårt välbefinnande. Hon är också lärare och bildkonstnär och har tidigare gett ut boken "En bok om människan och livet - livselixir". "Liv (Elixir för homo homini lupus)" är en fiktiv berättelse, skriven med lätt hand om fyra kvinnor och en hund. I berättelsen flätas filosofiska diskussioner samman med kritiskt kåseri och vardagslivets komiska vedermödor, och samma humanistiskt existentiella anda och tro på människan som präglar Eijas tidigare bok, genomsyrar också den här bokens sidor.