Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tummen upp! SO Historia kartläggning åk 6
Tummen upp! SO Historia kartläggning åk 6 Tummen upp! SO Historia kartläggning åk 6 Tummen upp! SO Historia kartläggning åk 6 Tummen upp! SO Historia kartläggning åk 6 Tummen upp! SO Historia kartläggning åk 6
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147110407
Titel
Tummen upp! SO Historia kartläggning åk 6
Författare
Koraen, Magnus
Förlag
Liber
Utgivningsår
2014
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
154 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Tummen upp! SO kartläggning 6 innehåller övningar som är direkt kopplade till kunskapskraven i historia, geografi, religionskunskap och samhällskunskap i slutet av åk 6 i Lgr11 och de reviderade kursplanerna, Lgr22.

Övningarna prövar om eleverna är på god väg mot de kunskaper som de lägst ska ha uppnått i slutet av åk 6.

Läs mer
Lgr11/Lgr22 är uppbyggda av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! SO kartläggning åk 6 innehåller uppgifter som utvecklar elevernas ämnesspecifika förmågor och kartlägger hur eleven ligger till i förhållande till kunskapskraven i respektive SO-ämne.

Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till uppgifterna. Dessutom finns användbara översikter som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till böckerna finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer. I bedömningsstödet finns exempel på elevers E-, C- och A-svar på ett flertal uppgifter.

Kartlägg elevernas kunskaper efter kunskapskraven enligt Lgr11/Lgr22
Många elever har utmaningar med att analysera, resonera och arbeta med öppna uppgifter i SO. I Tummen upp! får eleverna utveckla sina ämnesspecifika förmågor just på den här typen av uppgifter. Övningarna är utformade så att de kartlägger vilken kunskapsnivå eleven ligger på i förhållande till kunskapskraven i Lgr11/Lgr22. Serien har tre SO-böcker: Historia, Geografi/Samhällskunskap och Religionskunskap. Böckerna innehåller också en kunskapsöversikt. Till varje bok finns bedömningsstöd och facit att ladda ned utan kostnad.

Tummen upp! SO kartläggning åk 6 kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i SO-ämnena inför de nationella proven eller som underlag för utvecklingssamtal och betygsättning.